|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 6061626364 155> |
Автор | |||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
OSATAJ GO MENE MI E SRAM STO TAKVI IZRODI IMAAT HRABROST DA SE NARECAT MAKEDONCI , TIE LUTAAT VO PROSTOROT NEZNAAT STO SE , PROSJACI BEZ IDENTITET. |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eh , sto ti znaci , pusto tursko
|
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Fala mnogu kultuzin Pozdrav do site vistinski makedonci
Изменето од xxll - 20.Мај.2008 во 13:47 |
|||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A be ovoj kultuzin so site e pobratim osven so onie so koi ja deli istata vera i poteklo...Srbite ne moze so oci da gi gleda,grcite pa ich,bugarite mu se javuvaat samo vo kosmarni snista,da mu gi spomnes rusite od stolica ripa kako poparen,a od druga strana amerot blisku do srce mu lezi,itn itn....hmm tuka mene mi smrdi nesto,za vas ne znam...
|
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sakas da kazes deka so turcite moze i postelata da e spodeli ?
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Od site onie koi ja imaat iznevereno ovaa drzava. I ve molam procitajte barem malce istorija ili otvorete gi ocite da vidite denes sto ni pravat istite pravoslavni braka koi nejkat da cujat za nas, ne delat ne ne priznavat i me omalovazuvaat. |
|||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од xxll - 20.Мај.2008 во 13:57 |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas sum tvojot kosmar ...
|
|||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A be turko, da si gi priberes onie arnautine sto si gi poseal na sveta srpska zemja Kosovo I Metohija,stvarno da ne zazalis !!
|
|||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...... nitu ce bides .....
|
|||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Овој Кулузин е феномен... Се чудам како да сум видел НЛО... Се што е православно му смета???? Ги поздравува Турците велејќи дека се единствен народ кој не ни правеле проблеми... Па дааа немаме проблеми, само "ситни" 500 години ропство, кој за него не е ништо... Поголемо било тоа што Прохор Пчињски не е на наша територија... Исламизирани македонци, кои денес ние самите (а не треба) ги викаме Торбеши... Тоа што се тие турски производ, за Култузин не е ништо... по битно е што некој негде кажал "јужна бановина"... Колку ли македонки, турците потурчувале и силувале нема број, ама пак тоа за него не е проблем... Човекот изгледа има еден проблем, а тоа е сам со себе... Само така можам да протолкувам...
|
|||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 6061626364 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |