![]() |
|
Кој успеа денес да ве изнервира? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 112> |
Автор | |
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Majka mi ko po obicaj
![]() ![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
eden sto misli deka cel svet e negov,bepravno vselen vo mojot dom
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЕЛЕКТРО ДИСТРИБУЦИЈА
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
sefot
jade lajna cel den |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Brat mi
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
личноста што ја нарекувам најдобра другарка... не ја препознавам во последно време..... дали јас се менувам... или таа ?? или и двете ????
![]() ![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
e eden hrvat na rabota!
|
|
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
едно чудо родители, тетки и стринки ја напуштија младинската културно-забавна вечер во моментот кога заврши точката во која учествуваа нивните деца, а пред тоа стопати се слушна „аман, кога ќе стигнат на ред нашите!“.
![]() ![]() кога ќе помислам од кого треба да учат толеранција, култура, хуманост и другарство ... децата се злато - ние ги расипуваме |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
...eve tokmu sega...nemozam da poveruvam...
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ДЕНЕС СУМ
![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Апсолутно никоооооој
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
aj ke vidime
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
i mene
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
sega za sega nikoj
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |