|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 613614615616617 717> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar den mili lugje
|
|
Vladimir Lukovic
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo na site
Samo so naletav na ovaa prekrasna i mnogu tocna tema... Sve vo Univerzumot oscilira na odredena frekvencija...atomi,svetlina,zvuk,struja,naseto telo,nasiot mozok... Neodmamna go otkriv ovoj zakon za rezonancija ili "privlekuvanje" kako sto go narekuvaat. Sekoja nasa misla ima odredena frekvencija...ljubovta ima najgolema frekvencija...znaci ako mislime ubavi raboti,pozitivni univerzumot ke napravi pozitivni i ubavi nastani okolu nas. Kako i da e...sekoj den se poubeden sum deka ova e eden od fundamentalni zakoni vo univerzumot i deka jas sum REZONATOR. eve cist primer od sekojdnevie.. tolku mnogu ne sakav da se padnam u ista grupa na fax so eden tip sto mi ide na zivci..i pogodete sto...so nego se padnav zosto? zatoa sto mojot mozok isprakase vibracii vo univerzumot deka ne sakam so nego da bidam,ama bidejki univerzumot ne mu e griza dali ja toa go sakam ili ne vazno na taa frekvencija bev i mi go donese kon mene i sea sedi do mene Milo mi e sto ima luge sto go znaat ova i mora da se prenese na poveke luge. Ve ostavam so edna misla od Buda: ALL THAT WE ARE IS THE RESULT OF WHAT WE HAVE THOUGHT Pozdrav i imajte ubava vecer Изменето од Vladimir Lukovic - 09.Декември.2008 во 18:16 |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ви кажам кој не успеа да не уклучи интернет цел месец а се зарекна?????????????????????????????
да ви кажам???? да ви кажам???? една...... ----------> |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јухууууу
10 дена успеав без форум
ај другиот месец 20
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е од каде 10???
денес е 9 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a ko ti vikam ne se zarekuvaj na tolku dolgo vreme... sega gledaj milata ni apumajmunija kako likuva...i sigurno edna nedela sega kje ti vika... NELI TI REKOV.... jas barem vikam... KO TI VIKAM.... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ?
деветтииии
па ти одма...ту бееее
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi dojde na gosti,
i.... se stutka, se stutka, vamu-tamu.... i' vikam, ako sakas da se izgubime v detska na kompj i taa vika aj, (kao bozem ne i tekna do togas, ) |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
p.s. taka da....
ne bez ni devet, hahahahahahahaaaa...... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле морииииии
издајица рода свога....само кога ќе ми дојдиш,има да ти го пуштам Хектор да изполижи од глава до петици
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ami ako ne si go odnesesh od svoj...od kogo bi...zar dushman losho da ti pravi....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе оваа кејт стварно била позитивно резонирачка ВЕШТЕРКА
само ако ме викни уште еднаш да и лупам дветристотини кила пиперки...ќе и покажам јас нејзе...има да и го искршам тоа метлето вештерско
|
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ne ja zakacaj...nema po pozitivna veshterka...zimi majka... duri mene mi nalikuva na veshterska SAMOVILA...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MNOGU INTERESEN NAPIS ... I DRAGO MI E STO VIBRIRAME SO ISTA FREKFENCIJA ... POZDRAV DO SITE REZONATORI I REZONATORKI .... IMAJTE PREKRASEN DEN ISPOLNET SO LJUBOV ... EDNO MATRICNO GUSKANJE .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 613614615616617 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |