![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 609610611612613 1553> |
Автор | ||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Makijaveli..
Pozz
Shteta sto ne pievme kafence...
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Pozz Granny
![]() Filleeeeeeee
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Ucini bar jedan pogresan korak
da lakse dodzem do tebe... lako cu sl*gati ljude, lako cu sl*gat i tebe ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
za onie koj ne uspeale da procitaat..ke vi pastiram..
.tekst otkinat od mojata,nejzinata,negovata..poveke dusi... Погледот е некаде во бесконечноста во заливот на зелените површини,во движењето на изгубените фигури,во спректарот на боите,се губи во некои очи.Ги има многу,а сепак си осамена немаш некоја цел пред себе. Чекориш под бледото небо кое ако го погледнеш дава надеж кое во себе крие многу тајни.Продолжуваш гледајки ги чекорите одиш некаде во далечината никој не може да ја врати насмевката на твоето прекрасно лице.Се е безнадежно,се сеќаваш на минатото премногу исплашени лица мрморења од сите страни не ги разликуваш само чекориш да ја најдеш вистината,имаш надеж и бараш некоја личност,но попусто знаеш дека се е безнадежно. Одеднаш надежда почнува да бледнее малку по малку ја снемува,но ти сеуште постоиш и понатаму чекориш во судбината препуштена на времето.Времето тече,а ти не приметуваш можеби е веќе премногу доцна тогаш во бездна и дозволи на една личност да навлезе во твојот свет и да ти ја уништи суетата,но таа личност без почит се изгуби во далечината кон која што ти сега чекориш без да знае дека е твојот лик е од другата страна на огледалото.Чувствуваш дека си зомби живееш,а сепак си мртва живееш во некоја илузија, некој свој свет,свет на хипокриза се плашиш да ја отвориш вратата на реалноста,немаш чувства и не го гледаш животот околу себе личноста што ја бараш по која чекориш кон далечината ти ја одзема волјата за живот.Потруди се да најдеш излез се изгуби во светот на нереалноста побарај спас во твоето его не дозволувај да пропаднеш во бездна. Премногу патиш,а премногу постоиш многу малку живееш за да дозволиш да те нема.Чекориш под небото,а лицето ти е влажно и небото плаче заедно со тебе ти плачеш за својот изгубен дел поради твојата личност исчезната во далечината. Небото плаче поради тебе поради тоа што без љубов ти си зомби, жевееш ,а сепак си мртва. |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
![]() ![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Makijaveli, toa veke go procitav vo Ljubov...Navistina prekrasen tekst...mi se dopagja
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Makijaveli
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
blagodaram mila...tvoeto mislenje znaes deka mi e jako bitno,pred se poradi objektivnosta...koja ti e edna od vrlinite poradi koi najmnogu me voodusevuvash ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
lele ne me fali tolku mnogu, drugite navistina ke pomislat deka sum takva...ne kazuvaj deka sum dobra, ke mi ja rasipes tutulata GESTAPO ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
aj,ke se potrudam..da ja zadrzis
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
haha, koj mi ja dodeli?
![]() ![]() ![]() pa zdruzenieto na isfrustrirani forumdzii na koisto ne im odgovara kako go vodam Razno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 609610611612613 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |