IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 609610611612613 1553>
Автор
Порака
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:01
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Originally posted by la fille la fille напиша:

hehe, moze i cajголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
JAS VEKE KON SEKOE KAFE PRIOGAM SO PREDRASUDI...SE DODEKA NE GO PROBAM (BEZ DA GO GLEDAM NEGO) KAFETO KAJ PERO
uste eden zbor...i potpisot na La fille ke se primeni
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:01
Makijaveli..
Pozz
Shteta sto ne pievme kafence...
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:01
Pozz Granny
Filleeeeeeee
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:02
Ucini bar jedan pogresan korak
da lakse dodzem do tebe...
lako cu sl*gati ljude,
lako cu sl*gat i tebeгазење%20од%20смеење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:02
za onie koj ne uspeale da procitaat..ke vi pastiram..

.tekst otkinat od mojata,nejzinata,negovata..poveke dusi...

Погледот е некаде во бесконечноста во заливот на зелените површини,во движењето на изгубените фигури,во спректарот на боите,се губи во некои очи.Ги има многу,а сепак си осамена немаш некоја цел пред себе.

Чекориш под бледото небо кое ако го погледнеш дава надеж кое во себе крие многу тајни.Продолжуваш гледајки ги чекорите одиш некаде во далечината никој не може да ја врати насмевката на твоето прекрасно лице.Се е безнадежно,се сеќаваш на минатото премногу исплашени лица мрморења од сите страни не ги разликуваш само чекориш да ја најдеш вистината,имаш надеж и бараш некоја личност,но попусто знаеш дека се е безнадежно.

Одеднаш надежда почнува да бледнее малку по малку ја снемува,но ти сеуште постоиш и понатаму чекориш во судбината препуштена на времето.Времето тече,а ти не приметуваш можеби е веќе премногу доцна тогаш во бездна и дозволи на една личност да навлезе во твојот свет и да ти ја уништи суетата,но таа личност без почит се изгуби во далечината кон која што ти сега чекориш без да знае дека е твојот лик е од другата страна на огледалото.Чувствуваш дека си зомби живееш,а сепак си мртва живееш во некоја илузија, некој свој свет,свет на хипокриза се плашиш да ја отвориш вратата на реалноста,немаш чувства и не го гледаш животот околу себе личноста што ја бараш по која чекориш кон далечината ти ја одзема волјата за живот.Потруди се да најдеш излез се изгуби во светот на нереалноста побарај спас во твоето его не дозволувај да пропаднеш во бездна.

Премногу патиш,а премногу постоиш многу малку живееш за да дозволиш да те нема.Чекориш под небото,а лицето ти е влажно и небото плаче заедно со тебе ти плачеш за својот изгубен дел поради твојата личност исчезната во далечината.

Небото плаче поради тебе поради тоа што без љубов ти си зомби, жевееш ,а сепак си мртва.
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:02
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Pozz Granny
Filleeeeeeee
Val...te nema nesto...imas kritika od papucar
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:03
Makijaveli, toa veke go procitav vo Ljubov...Navistina prekrasen tekst...mi se dopagjaголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:05
Makijaveli
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:05

Makijaveli, toa veke go procitav vo Ljubov...Navistina prekrasen tekst...mi se dopagjaголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

blagodaram mila...tvoeto mislenje znaes deka mi e jako bitno,pred se poradi objektivnosta...koja ti e edna od vrlinite poradi koi najmnogu me voodusevuvash
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:06
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

blagodaram mila...tvoeto mislenje znaes deka mi e jako bitno,pred se poradi objektivnosta...koja ti e edna od vrlinite poradi koi najmnogu me voodusevuvash

lele ne me fali tolku mnogu, drugite navistina ke pomislat deka sum takva...ne kazuvaj deka sum dobra, ke mi ja rasipes tutulata GESTAPO газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:10
aj,ke se potrudam..da ja zadrzis ..makar sto strasno me interesira koj Gebels ti ja dodelil?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:11
haha, koj mi ja dodeli?трепкањетрепкањетрепкање
pa zdruzenieto na isfrustrirani forumdzii na koisto ne im odgovara kako go vodam Raznoзадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:14

haha, koj mi ja dodeli?трепкањетрепкањетрепкањеpa zdruzenieto na isfrustrirani forumdzii na koisto ne im odgovara kako go vodam Raznoзадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволство
jas na tvoe mesto toa bi go cvatil kako kompliment..pogolem i ne si mozela da dobies
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:15
ma i sama doprinesuvas so snajperot ti rekov menjaj oruzje
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 609610611612613 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.