IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Со кого од форумов сакате да се запознаете
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Со кого од форумов сакате да се запознаете

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 83>
Автор
Порака
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Статус: Офлајн
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 12:58
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Хмм, само пуста желба викаш
Што така
Инаку си знаат тие со кои што сакам да се запознаам. Не ни мора да ги пишам тука. Од авион се гледа

бидејќи не секој што е на форумов сака да шири познанстваголема%20насмевка

Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 13:02
SO SITE!!!
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 13:06
Originally posted by Schatzii Schatzii напиша:

Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Хмм, само пуста желба викаш
Што така
Инаку си знаат тие со кои што сакам да се запознаам. Не ни мора да ги пишам тука. Од авион се гледа

бидејќи не секој што е на форумов сака да шири познанстваголема%20насмевка

ako ne vo zivo postoi fb barem da se vidimeсреќа...a mislam deka se krijat onie sto se stramat od sebesi a ovde glumat ludiloнамигнување

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 14:42

има неколку со кои би сакала да се запознаам, но тоа ќе се оствари само доколку и тие сакаат и падне договорнамигнување
би сакала и јас со аниткаголемо%20гушкање
исто би сакала Мy да ја запознаам, форумска баба, Санти, Лаки, gonzo, Анастеа, Фикс, mamamd...од помладите тиги, charmed, volkswagen, џо...

можеби испуштив некој ( нека ми извинат ), но во глобала би сакала да ги запознаам сите оние што се почесто активни на форумов, но тоа ќе остане пуста желбасреќа

и ја би ... тебе....да запознаам .... колешке голема%20насмевка големо%20гушкање големо%20гушкање

Сакам да ги запознаам тие што изразуваат желба да ме запознаат...среќа Не се наметнувам....иако има 3-4 ... кои онака баш сакам да ги запознаам среќа

I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 14:46
верувам дека ќе се случи тоа еден ден колегаголемо%20гушкање
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 14:56

има неколку со кои би сакала да се запознаам, но тоа ќе се оствари само доколку и тие сакаат и падне договорнамигнување
би сакала и јас со аниткаголемо%20гушкање
исто би сакала Мy да ја запознаам, форумска баба, Санти, Лаки, gonzo, Анастеа, Фикс, mamamd...од помладите тиги, charmed, volkswagen, џо...

можеби испуштив некој ( нека ми извинат ), но во глобала би сакала да ги запознаам сите оние што се почесто активни на форумов, но тоа ќе остане пуста желбасреќа
големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
бакнеж

големо%20гушкање
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 15:00

ојдовме оф малце плазењесреќа

еве да се УмеТнаМ....сакам да ги запознаам Шации и  Мај голема%20насмевка големо%20гушкање големо%20гушкање

Изменето од Santijago - 24.Август.2010 во 15:11
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 15:01
eve i jas da se umetnam...sakam da gi zapoznaam...sanjeto.. shaci.. babata, primo...calipso..голема%20насмевка

Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 16:06
Како и да сфаќаат некои....сепак со никого...
Убаво школо и од чет па и тука...за да си седам мадро...
Не би завлегувал во такви екск*рзии...
Не поради себе колку поради сенекаков народ
Па дури и да мислат дека се срамам од себе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 16:09
orka ti napaten mi stoisгазење%20од%20смеење

ali sepak ti drzi voda teorijataда

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 16:15
Нема везе колку и да сум напатен не стојам си седам
Само претпазлив...не дека нема луѓе кои вредат да се запознаат...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 16:21
e pa posedi si uste malku...среќа
sekako deka site imame zelba da ja znaeme nekoja licnost od ovde..megutoa toa ne znaci deka treba do zivo da ja zapoznaeme...
ama bitna e zelbataплазење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 16:27
Ахааааааа...ова значи му иде нешто како зелникот од народните приказни...
Ќе си кажам ја некој па ако ми запне...ќе биде
"Ја сум мислел да се запознаеме не сум сакал"
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 16:42

Jas imam zapoznaeno licnost od forumot i mozam da kazam deka steknav dobar prijatel. Koga i da odam vo negoviot grad oddeluva vreme da se vidime. да

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 83>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.