IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли верен маж
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли верен маж

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 84>
Автор
Порака
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 03:01
znam deka ti siголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

ostaj gi drugive...
ako edno jajce e rasipano ne znaci deka site smrdat!!

ali koj da razberi...среќа
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
nnikol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2008
Поени: 3198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nnikol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 03:02
Ne,ne postoi veren maz!
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 03:03
Originally posted by nnikol nnikol напиша:

Ne,ne postoi veren maz!
ova so finta ti e ...dvojna negacija= da, deka postoi....ili stvarno go mislis toaзбунетост
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 03:06
nnikol a postoi li verna zena????збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nnikol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 03:08
Postoi, verna zena da!
Ama veren maz,e toa ne!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 03:12
koga ne postoi znaci nikoj ne treba da vleguva vo brak zaednica!!!
zosto koga mazot sekogas ke odi na strana...pa sto da se trosam jas svadbi gluposti..ke setam po svetov i na sekoj kos ke najduvam nekoj neveren....za dete sega e lesno, ke si pojdam vo nekoga banka za sperma i op gotovo!!
ma ajde...
samite se si pravime....

ima verni luge...mozebi vie ne ste toa, mozebi lugeto od vasata pobliska okolina ne se...ali ne znaci deka nikade na svetov ne postoi veren mazi li verna zena...
sekoj koj gi pocituva moralnite vrednosti, svojot sopatnik, svoeto semejstvo moze da bide veren...mozebi ke ima iskusenija, ali toj/taa ke ostane veren/a
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nnikol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 03:16
Ok blackeye,se predavam ima verni ama se mnoooogu retki!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 03:25
nnikol zasto vo tvoite posvtovi zboruvas kako za inaat protiv mazite??? ako postojat verni zeni togas ima i mazi.... sepak i zenite i mazite se isti stvorenja... намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 03:26
blackeye sekoja cest... големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
LILI_C Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јуни.2009
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LILI_C Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:11
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

koga ne postoi znaci nikoj ne treba da vleguva vo brak zaednica!!!
zosto koga mazot sekogas ke odi na strana...pa sto da se trosam jas svadbi gluposti..ke setam po svetov i na sekoj kos ke najduvam nekoj neveren....za dete sega e lesno, ke si pojdam vo nekoga banka za sperma i op gotovo!!

ma ajde...

samite se si pravime....

ima verni luge...mozebi vie ne ste toa, mozebi lugeto od vasata pobliska okolina ne se...ali ne znaci deka nikade na svetov ne postoi veren mazi li verna zena...

sekoj koj gi pocituva moralnite vrednosti, svojot sopatnik, svoeto semejstvo moze da bide veren...mozebi ke ima iskusenija, ali toj/taa ke ostane veren/a

potpolno se soglasuvam so tebe...pozz
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:42
постојат  верни мажи  како што постојат и верни жени
кога влегуваме во брачна заедница или во врска ние самите ја градиме врската,сами одлучуваме дали таа ќе биде здрава,квалитетна заедница или пак ќе се водиме од моменталните животински пориви.
од нас зависи дали ќе бидеме верни или неверни дали ќе ги почитуваме моралните норми или не...дали ќе се грижиме да ни беде убаво и на двајцата или целиот живот ќе го поминеме себично без да се грижиме за оние околу нас
во секое жито има какол,но сами избираме дали ќе бидеме жито или какол
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 16:56

Постои. Јас сум верен маж кул

Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 17:02
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Eve dokaz devojki...retki ,retki...ama gi ima
Кон врв
cupeto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2009
Поени: 206
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cupeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 17:18
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

stom go kazuvas samiot sigurno ne si veren !!!
dali moze eve jas i ti da se zapoznaeme i da ideme do kraj?
ke me odbies ?
cekam LP голема%20насмевка

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.