![]() |
|
Кафе муабет (фото) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 231> |
Автор | |
vlatko_sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ace,zdravo.
Ja minatata sreda nebev,ako moze toj video materijal da mi go pratis na lukovic_vladimir@yahoo.com ili na setihome@inbox.com slusam bilo guzva Fala Pozdrav Изменето од vlatko_sk - 16.Август.2007 во 11:18 |
|
![]() |
|
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Ne ne dobiv nisto . Vo LP ti dadov druga mail mislam deka ke bide ok . |
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Пратено!
![]() Владимир на yahoo, ич не пробувам. На тој нема да ти стигне но имаш на другиот.
|
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Владимир, сега видов дека е пораката спамувана, провери во ѓубрето веројатно е сместена. |
|
![]() |
|
vlatko_sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Primeno
![]() |
|
![]() |
|
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Materijalot od MS go poglednav kako nem film bez glas , tolku mi dozvoluvaat okolnostite . Netrpeliva sum i da go cujam , toa doma .
Ace , treba pocesto da ni gi dokumentiras sredbite . Bravo za odrabotenoto . ![]() ![]() ![]() Изменето од NINA_SK - 16.Август.2007 во 11:56 |
|
![]() |
|
Нема проблем.
Ми падна една идеја на памет!
Да направам некој документарец. Убаво би било да е некаде денски и на отворено, да не влечеме и расвета а да биде како што треба.
Мислам дека би било интересно.
![]() |
|
![]() |
|
Idejata ne ti e losa . Moze da dojdes na nekoe safari , cinam sledno dvodnevno safari ke bide vo Prespa 25,26 . avgust . Toa bi bilo poveke od dobro . Ke bideme vo kontakt .
|
|
![]() |
|
УУУУУУУУУФФФФФ! Баш би сакал ама 2 дена некако многу ми се
![]() А да биде сепак нешто тука во Скопје
![]() ![]() |
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
dva dena i edna nok, toa e malku za uzivanjeto sto go pruza prespa, no sto e tuka e. ke stisneme zabi i ke smestime se vo dva dena
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
Лесно ви е вас. Јас сум зафатен човек.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
vlatko avatarot ti e zakon
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
Ace propusti edna svadba , sto se parite vo odnos na kefot . ![]() |
|
![]() |
|
А неееее беееее не е тоа. Не дека имам свадба за снимање. Него мислев женет човек.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 231> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |