IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 95>
Прашање: Vmro ili Sdsm ???
Одговор Гласови Статистика
104 [46,64%]
105 [47,09%]
14 [6,28%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2011 во 16:51
Значи Шекеринска има харизма...
колку што јас имам милон евра у банка...
што би рекле ич...
а дека е способна за внесување на...
свежина и нови идеи на политичката сцена во Macedonia...
е исто како јас да сум способен сега на стари години да станам...
астроанаут...
а башка дека е независна во своите погледи и размислувања...
е исто ко јас да му речам на шефот ми мој...
кој те ебе...

а дека е доволно амбициозна за да се нафати...
да биде жртвено јагне...
е исто како и тоа што јас си ги кажувам моите мислења тука...
а змам дека тоа во суштина вреди како и ланскиот снег...
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2011 во 18:15
Originally posted by Kali Kali напиша:

Апсолутно не би се согласила дека Шеќеринска е издишан балон...жената е многу постабилна и поиздржана од сите мажи кои досега се појавија...и кои поштено зафркнаа.
Пендаровски по мене е многу нервозен тип, не би сакала да го имаме за Премиер.
A ни Заев во онаа комбинација погоре не ме бендисува...не

СДС ич не го есапев до вчера...ама со Шеќеринска и би размислила...намигнување

Демек со Шеќерче ќе доживеме да имаме Железна Лејди на политичката сцена и ќе станеме некој фактор а???

Маргарет Тачер значи ќе може вода да и носи смеење

Дај бе до кога Бранко ќе го прави будала и ретардиран цел Македонски народ  а посебно членството на СДСМ???

Полош политички потег не направил до сега,ова му е врв на кариерата и погрешните одлуки
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2011 во 01:35
Ke ja puknat lambata komunjarite so rada, so srekja neka im e uste 4 god. na desnata strana od parlamentot.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 23:28
Originally posted by fiks fiks напиша:

Демек со Шеќерче ќе доживеме да имаме Железна Лејди на политичката сцена и ќе станеме некој фактор а???

Маргарет Тачер значи ќе може вода да и носи смеење

Дај бе до кога Бранко ќе го прави будала и ретардиран цел Македонски народ  а посебно членството на СДСМ???

Полош политички потег не направил до сега,ова му е врв на кариерата и погрешните одлуки

Ако не се согласуваш, можеш да објасниш што е тоа што те насмеа?

Според мене, Шеќеринска е најдобриот политичар во полето на меѓународни политики и дипломатија, кој го имаме. Тоа е мојот аргумент за да ми се допаѓа, зошто сметам дека во овој момент нашите меѓународни односи, евроатлантски аспирации се длабоко зафркнати.

За Бранко не ми се коментира, ама за тоа дека некој некого прави будала... па, не ми е јасно како сите не се чувствуваат веќе дибидус будали, сега и овде, во Македонија.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 01:19
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Ke ja puknat lambata komunjarite so rada, so srekja neka im e uste 4 god. na desnata strana od parlamentot.
од каде ваква сигурност, наместени ли ќе бидат изборите? газење%20од%20смеење
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 01:22
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Mislis li deka kje bidat neizvesni izborite? збунетост

Uste sega moze da im se cestita nov mandat na VMRO -DPMNE .
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 01:30
Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

абе ти не приметуваш дека кој ќе ме д*пи, дали СДС или ВМРО исто ми е, се зафркава и искрено смешно ми е да ве гледам од два табора како тука се буцкате и провоцирате...
туку пак не ми е јасно, што се правите сите на Баба Ванѓа?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 01:35

абе ти не приметуваш дека кој ќе ме д*пи, дали СДС или ВМРО исто ми е, се зафркава и искрено смешно ми е да ве гледам од два табора како тука се буцкате и провоцирате...
туку пак не ми е јасно, што се правите сите на Баба Ванѓа?

Zabegan, gledam deka ti ne si partiski opredelen , isto ne sum ni jas .

No vaka kako sto stojat momentalno rabotite VMRO si dobiva uste eden mandat, mozebi so pomalku pratenici od segasnite.

Nema potreba da se bide ni Ajnstajn ni Baba Vanga za da se vidi toa.
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 01:41
чуда се дешаваат газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 01:43

чуда се дешаваат газење%20од%20смеење

Pobeda na SDSM e ramno na cudo. Mislam deka sonceto poprvo kje izgree od zapad otkolku takvo nesto da se sluci. среќа
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 13:56

Навистина не требаголема%20насмевка
Ама за жал има многу локални моќници кои на многумина им претат дека ќе го изгубат добиеното место ако не се појават во штабот, ако не присоберат гласачи...ако...ако. Го прави ли тоа некој кој е сигурен во победатазбунетост
Јас гласав и сеуште сум на ниетен да гласам за владеачката партија ама ниетот ми трае до оној момент додека јас самата сакам. Ако недај боже некој моќник ми се доближи да ми врши мобинг кажувам отворено дека за негов инат нема да гласам.
И кажувам отворено дека ако на листата ги стават истите госпоги и господа кои претходно ги ставија а кој не мрднаа со мал прст за обичниот човек- ниетот нема да го остварам. изненадување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 16:25
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Навистина не требаголема%20насмевка
Ама за жал има многу локални моќници кои на многумина им претат дека ќе го изгубат добиеното место ако не се појават во штабот, ако не присоберат гласачи...ако...ако. Го прави ли тоа некој кој е сигурен во победатазбунетост
Јас гласав и сеуште сум на ниетен да гласам за владеачката партија ама ниетот ми трае до оној момент додека јас самата сакам. Ако недај боже некој моќник ми се доближи да ми врши мобинг кажувам отворено дека за негов инат нема да гласам.
И кажувам отворено дека ако на листата ги стават истите госпоги и господа кои претходно ги ставија а кој не мрднаа со мал прст за обичниот човек- ниетот нема да го остварам. изненадување

Za zal mama vo pravo si,  kaj nas demokratskata svest e se uste na nisko nivo.

Istoto go pravat i dvete partii , ili potocno da se izrazam, kako sto kaza ti, "moknici "od dvete partii.

SOLI DEO GLORIA
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2011 во 17:20
VMRO se najgolemite Bugarofili sakaat da ne spojat so Bugarija, toa i go dokaza eden od nivnite lideri Ljupco Georgievski koj si izvadi i Bugarski pasos...
Ajde use malku i ke si odat od vlast laznite patrioti so ja unistija i ja zadolzija drzavata do maximum...
speed
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2011 во 17:35

...“Пред изборите се појавија женски хулахопки со апликации на лавчето на ВМРО-ДПМНЕ и розата на СДСМ. изненадувањегазење%20од%20смеење
Наместо анкета по телефони, сега може да се прави теренско истражување за рејтингот на партиите и да се прогнозираат резултатите од изборите. Истражувањето ќе се врши на репрезентативен примерок по етничка и возрасна група и по полова припадност.
Ќе се земаат предвид повеќе варијабли за испитување. Така ќе се дознае кој има подебели, а кој послаби нозе. Врз основа на тоа кој повеќе купува бројче "3" и "4", а кој "1" и "2", ќе се знае чии избирачи имаат поголеми газови. Со посебна теренска опсервација ќе се мери и кој ги депилира, а кој си ги бричи нозете.
Не знам зошто таа анкета не би била повалидна од овие нарачаните што ни ги објавуваат секој ден. Во кои во зависност од нарачателот, таков е и резултатот.

Горан, разбира се...да

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 95>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.