![]() |
|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 95> |
Автор | ||||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Значи Шекеринска има харизма...
колку што јас имам милон евра у банка... што би рекле ич... а дека е способна за внесување на... свежина и нови идеи на политичката сцена во Macedonia... е исто како јас да сум способен сега на стари години да станам... астроанаут... а башка дека е независна во своите погледи и размислувања... е исто ко јас да му речам на шефот ми мој... кој те ебе... а дека е доволно амбициозна за да се нафати... да биде жртвено јагне... е исто како и тоа што јас си ги кажувам моите мислења тука... а змам дека тоа во суштина вреди како и ланскиот снег... |
||||
![]() |
||||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|||
Демек со Шеќерче ќе доживеме да имаме Железна Лејди на политичката сцена и ќе станеме некој фактор а??? Маргарет Тачер значи ќе може вода да и носи ![]() Дај бе до кога Бранко ќе го прави будала и ретардиран цел Македонски народ а посебно членството на СДСМ??? Полош политички потег не направил до сега,ова му е врв на кариерата и погрешните одлуки |
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
![]() |
||||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
|||
Ke ja puknat lambata komunjarite so rada, so srekja neka im e uste 4 god. na desnata strana od parlamentot.
|
||||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||||
![]() |
||||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|||
Ако не се согласуваш, можеш да објасниш што е тоа што те насмеа? Според мене, Шеќеринска е најдобриот политичар во полето на меѓународни политики и дипломатија, кој го имаме. Тоа е мојот аргумент за да ми се допаѓа, зошто сметам дека во овој момент нашите меѓународни односи, евроатлантски аспирации се длабоко зафркнати. За Бранко не ми се коментира, ама за тоа дека некој некого прави будала... па, не ми е јасно како сите не се чувствуваат веќе дибидус будали, сега и овде, во Македонија. |
||||
![]() |
||||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|||
![]() |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
![]() |
||||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|||
Mislis li deka kje bidat neizvesni izborite? ![]() Uste sega moze da im se cestita nov mandat na VMRO -DPMNE . |
||||
SOLI DEO GLORIA
|
||||
![]() |
||||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|||
туку пак не ми е јасно, што се правите сите на Баба Ванѓа? |
||||
|
||||
![]() |
||||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|||
Zabegan, gledam deka ti ne si partiski opredelen , isto ne sum ni jas . No vaka kako sto stojat momentalno rabotite VMRO si dobiva uste eden mandat, mozebi so pomalku pratenici od segasnite. Nema potreba da se bide ni Ajnstajn ni Baba Vanga za da se vidi toa. |
||||
SOLI DEO GLORIA
|
||||
![]() |
||||
|||
чуда се дешаваат
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Pobeda na SDSM e ramno na cudo. Mislam deka sonceto poprvo kje izgree od zapad otkolku takvo nesto da se sluci. ![]() |
||||
SOLI DEO GLORIA
|
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
Навистина не треба ![]() Ама за жал има многу локални моќници кои на многумина им претат дека ќе го изгубат добиеното место ако не се појават во штабот, ако не присоберат гласачи...ако...ако. Го прави ли тоа некој кој е сигурен во победата ![]() Јас гласав и сеуште сум на ниетен да гласам за владеачката партија ама ниетот ми трае до оној момент додека јас самата сакам. Ако недај боже некој моќник ми се доближи да ми врши мобинг кажувам отворено дека за негов инат нема да гласам. И кажувам отворено дека ако на листата ги стават истите госпоги и господа кои претходно ги ставија а кој не мрднаа со мал прст за обичниот човек- ниетот нема да го остварам. ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Za zal mama vo pravo si, kaj nas demokratskata svest e se uste na nisko nivo. Istoto go pravat i dvete partii , ili potocno da se izrazam, kako sto kaza ti, "moknici "od dvete partii. |
||||
SOLI DEO GLORIA
|
||||
![]() |
||||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|||
VMRO se najgolemite Bugarofili sakaat da ne spojat so Bugarija, toa i go dokaza eden od nivnite lideri Ljupco Georgievski koj si izvadi i Bugarski pasos...
Ajde use malku i ke si odat od vlast laznite patrioti so ja unistija i ja zadolzija drzavata do maximum... |
||||
speed
|
||||
![]() |
||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||
...“Пред изборите се појавија женски хулахопки со апликации на лавчето на ВМРО-ДПМНЕ и розата на СДСМ. ![]() ![]() Наместо анкета по телефони, сега може да се прави теренско истражување за рејтингот на партиите и да се прогнозираат резултатите од изборите. Истражувањето ќе се врши на репрезентативен примерок по етничка и возрасна група и по полова припадност. Ќе се земаат предвид повеќе варијабли за испитување. Така ќе се дознае кој има подебели, а кој послаби нозе. Врз основа на тоа кој повеќе купува бројче "3" и "4", а кој "1" и "2", ќе се знае чии избирачи имаат поголеми газови. Со посебна теренска опсервација ќе се мери и кој ги депилира, а кој си ги бричи нозете. Не знам зошто таа анкета не би била повалидна од овие нарачаните што ни ги објавуваат секој ден. Во кои во зависност од нарачателот, таков е и резултатот.“ Горан, разбира се... ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |