|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 5960616263 1869> |
Автор | ||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
луѓе,... во понеделник му е роденден........... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ete vidis deka biserna drzi do sebe i do svoeto renome i titula PRVA FORUMAKA TRA4ERKA
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala Fala Fala F1,F2 i F3
|
||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
obrazovanie kakva tema
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se javi Ira
|
||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sreken rodenden neznam na kogo
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sreka moja sto e na 04.02
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма што правеа глупости кај мене во школо........ |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи во пон ќе ти честитаме.......... |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakva sreka, toa ti e nesreka, sega koga site znaat, denes ke citaat tie sto ne znaat, i togas ke ne ima poveke, ne za drugo tuku za seir
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
му пребарував пораки.......... |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mora tortata da e ogromna...ke ne ima po vise..da ima barm po parce za sekogo
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 5960616263 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |