|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 607608609610611 717> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima i drugo ... sepak mislam deka treba kukna pomosnicka ... pa stvarno nema smisla ... so se i sesto se zanimavame ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... eeee ovaa verzija mnogu mi se dopagja...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete vidis ... odma podobro ti dojde ... ajde sega na mazot eden KOH ... i doteraj se ... ne vo trenjerki ... jas stvarno se cudam toa ... vo trenjerki ... i posle ... mazot kriv ... ami drugo e ... malku poopnato |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... a shto velish...da ne sum doma koga kje dojde.. kje se zagrizi...
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас чуди се што ме влече кон тука... си викам од каде јас на иста фреквенција... ама сега знам... Аватарот на marco_antony да ти бил ко антена за различни бранови должини... па и на мојата
Само да ве поздравев |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobra vecher rezonatori ....
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo kejt ... uspevas sonche da fatis ... i toa na ovie vetrista ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeej marco doshol milo mi e shto te "gledam"
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra vecher IQ ... milo mi e i na mene .. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozes i ti - probaj
|
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
marco be...gi sobra site ko matica mamamd ja nema - dremi uste, hahahahaha.....
sega od nekade kje se pojavi.......juuuhhhuuuu....
p.s. ako jadam kjotek za slikava
branete me site
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleeeeeeeeee...... kakva rezonanca ... abe devojche ... ova e bas na tema rezonanca ... edniot drzi ritam ... drugiot kontra ... Eve eden vic na ovaa tema ... Mazot odi doma ... - zenche ... so si vaka nevesela ? - onoj komsijata ... budala mi pobara cimento ... - i mu dade ??? - ami nemam ... od kaj da mu najdam #(@*$#( drugiot den: - zenche .... abe sto e sega ... - onoj komsijata ... epten e nenormalen ... mi pobara djips ... - i mu dade ? - ami nemam od kaj da mu najdam #@*$@#(* tretiod ten: - zenche .... aaa denes vesela si ... sto e - eeeeee... konecno onoj komsijata dojde i mi pobara - i mu dade ????? - normalno ... sto da pravam ... mi pobara to sto IMAM ... #(*#@($*# - ova e od mazot ne e za prevod |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=16870
DENES NA IDIVIDI GO STAVIV TESTAMENTOT OD ALEKSANDAR MAKEDONSKI ... POGLEDATE ... MOZE NEKOJ DA BIDE PRINC, PRINCEZA, CAR , CARICA ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 607608609610611 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |