|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 606607608609610 717> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро за сите резонатори ...посебно за Марко...
И повторно се потврдува онаа народната....
каде и да одиш каде и да шеташ.....од.. ДОМА ...никаде поубаво....
Марко добре дојде......... Изменето од blashka - 04.Декември.2008 во 08:09 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro Blaska ... stvarno e taka ... DOMA SI E DOMA !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро... добри луѓе...
Марко се погрижил за кафенце... еве од мене малку сонце... во тмурните зимски денови...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo anastea ... prijaten i uspesen deeeeeeeen !!! ovde imame se ... i sonce ... i kafe ... i se ... PO EDNA POSLEDNA TEORIJA ... DEKA SE E EDNA HOLOGRAMSKA SLIKA ... I REALNOSTA ... CELIOT UNIVERZUM E EDNA HOLOGRAMSKA SLIKA ... EDNO DELCE E NASIOT SONCEV SISTEM ... EDNO DELCE OD DELCETO E ZEMJATA ... I TAMO NESTO ... SME I NIE ... CELATA REALNOST E VO NASITE GLAVI ... KAKO EDNA KOLEKTIVNA HOLOGRAMSKA SLIKA ... NEKOJ E NASMEAN ... NEKOJ E SERIOZEN ... NEKOJ E BUDEN ... A NEKOJ SPIE ... A NEKOJ SAMO "SPIE" ... TUKA NA REZONANCA "VIBRIRAME" ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i shto ti znaci covecka memorija, vleguvam tuka i gledam del od starite poznanici i nekako rezonancijava nasha stanuva ista...onaa shto beshe... i sega marko kje ja razvie teorijata za molekuli...molekulni cesticki...pa kako kruzat ...se dvizat ...lepat...
...i ko po obicaj jas prvo ..shto na um toa na drum...pred da kazam ...DOBAR DEEEEEN... dobri lugje... |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво ни завибрира резонанцата... позитивно...
Знам дека не ми е од пивото...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. ti sega go shto e red..turaj kafeto...oti go ispivte ona marko shto go svari...coek po dozd doagja od rabota...
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одма дадичке...
Во специјален филџан... како за пред компјутер...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..mene ocite zolto mi gledaat...kafevo crno e ili ne...
...... znaesh deka bi bila super maandzika svekrva...ramna kje mi nema...prilicno dobro treniram.... |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А мори маанаџико... ти турив машинско, со млеко... затоа ти е жолто....
Туф-туф... тешко на снаите... кога ќе ти е китката на лева страна...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo mamamd ... prijaten i uspesen den ... denes sto imas za ruchek ... ??? ke vi kazam pak ... tajnata ... mazite padjaat na koh !!! mmm |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo anastea ... internet kafe ... kafe@rezonanca.com.mk eden vic na tema jadenje ... idi mazot doma ... a zenata so kumot VO SPALNA ... - abe zeno ... aaa brgu - brgu zenata: - mi kupi arandjada ? - neee ... - a mi kupi napolitanki ??? - neee... - a mi kupi gurabii ???? - neee ... - E PA STO DA GO POCASTAM KUMOT ... REZIL ME FATI ... VAKA SI GO POCASTIV !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ma pagjaat tie na koh...ama denes mene mi e OH... kujnata mi e golem dushman... samo i naogjam maani...te e tesna...te e shiroka...te e prazna...te e polna...
... teshko na snaite idni so mene... ...imashe ona ..Koj prioznava pola mu se prostuva.. |
|
Внеси реплика | страница <1 606607608609610 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |