![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 606607608609610 1093> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bring it on...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
зошто не може да ме разбере????не барам многу.... |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
arsin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
o lele kako da vatam pari
|
|
let the force be with you
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
kazem odlazi....mislam ostani
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
и јас тоа се мислам...
а блекдевил денес ќе го убијам!!!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
arsin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
kako i bese imeto na onaa od snosti???
|
|
|
|
![]() |
|
baba mulon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
KAKO KE PLATAM KIRIJA.A ZA ZENAMI I MALIOT PODOBRO DA NE MISLAM
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
abe nemislis ti dete
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
sto mu trebase da se pojavi?
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
значи неделава ми почна ептен мизерно.....па како и овој ден ми заврши
![]() ![]() ![]() треба да ги спакувам куферите и да му ја киднам некаде на одмор,на планина по можност....да нема никој
![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
............utre nemam prv cas
![]() poveke vreme za kafinja i "teski" muabeti
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
навистина се растажив ....повторно.... |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
samo da ne dojdat moite i da go vidat ovoj dzumbus
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 606607608609610 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |