![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 605606607608609 959> |
Автор | |
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa sto znam....ok valjda...
|
|
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
После вечерва.... Одлично
![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
veke mi e podobro
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ajde sega odime motivacija nagore cecka... :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
taka taka
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Добро помина или?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA lele ama sum srekjen.!!! LELE AAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!! AAAA srekja me pukaaaaa yeeee! YUPIIIII. uf...tezok izliv na emocii
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Денес чудно се осеќам... Ме пукаат кризи...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
лошо,ми спие,ич не сум расположена,а уште малку во школо треба да идам,леле ме мрзииииииии
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
to i jas za nikade... nogata vo gips, ne odam naskola, a treba da pram muabet so decko mi... |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
za nikade sum....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
ne sum mn raspolozena....
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 605606607608609 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |