![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 605606607608609 1869> |
Автор | ||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vie ste moite favourite dadicki..sekogas spremni da me gusnat no i usinja da mi istegnat..makar sto vo posledno vreme pocesto me guskaat,nego sto me "rasnat" so usinja tegnmenje.......i marija1000..jas ne zaboraviv..odbrojuvam...samo uste8 DENA milicka
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.......oooo miliçka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
......Bato
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
...special HUG for my bato... ![]() uzivam vo komplimentov ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...special HUG for my bato... ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...kaj si mi retko prijatelche...? ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
moira i marija1000..vie dve se dogovarate koga da dojdete online srcki moi?..Aj bato da ve ispoguska
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
...good evening... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...bela sum mila...i ne se grizhi, ne e sirenje...plemichka boja imame... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
......helooooooo zvezdiçki
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
bese prijatno..sekogas e prijatno..od pomal me interesirala politikata i pisuvav kolumni samo niz edna sarkasticna prizma.Ne mi e prvpat da mi se objavi kolumna,caksto vise vo 2000-2001 bev redoven kolumnist na Fokus koga Lj.Georgievski bese premier..traese tocno 17 nedeli..potoa imav nekolku textovi za "Makedonija Denes"..2 vo Forum..edna vo Kapital..i tolku..No prvpat mi se slucuva vesnik nadvor od drzavava da mi objavi text..zatoa navistina se pocuvstvuvav posebno mila
![]() ![]() Изменето од Makijaveli - 25.Јуни.2008 во 23:09 |
||
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Bas mi e zal za tvojot mobilen..
![]() ali vo isto vreme me izraduva prijatnata vest za tvojot text...
bravo..sekoja cest,veruvam se osekjas happy i "realizirano"
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
moon..a jas kafence..ne me zaboravajte mene ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 605606607608609 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |