IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 602603604605606 1553>
Автор
Порака
ПАПУЧАР Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 214
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПАПУЧАР Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 11:59
А И ЏАКИ НЕМАЛ ПРИСТАП ОД РАБОТА ПА И ТОЈ ЧАТ ПАТ ЌЕ УКРАДЕ ОД ДОМА КАКО МЕНЕ...голема%20насмевка
ЕБА ГО...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПАПУЧАР Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 12:00
Originally posted by granny granny напиша:

Originally posted by ПАПУЧАР ПАПУЧАР напиша:

А ГЛЕДАМ И ВАЛЕРИЈА ОТКАКО МОДЕРАТОР СТАНА НЕ Е ПРИСУТНА НА ФЕНИКС....
А ТОЛКУ БЕШЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНА И ЗАГРИЖЕНА ЗА ФЕНИКС....
i pomina merakot

ИЗГЛЕДА НЕ СМЕ И ПОВЕЌЕ ИНТЕРЕСНИ....
А МОЖЕ И ТАКА Е....
ИЛИ ПАК НА НЕКОЕ ДРУГО НИВО Е СЕГА....
ВО ДРУГ ФИЛМ....
ЕБА ГО...
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 12:03

АБЕ ОВАА ЛИЛИЈА НАВИСТИНА ЗАМИНА ВО ШОПИНГУВАЊЕ....голема%20насмевка
se podnovuva
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 12:04

А И ЏАКИ НЕМАЛ ПРИСТАП ОД РАБОТА ПА И ТОЈ ЧАТ ПАТ ЌЕ УКРАДЕ ОД ДОМА КАКО МЕНЕ...голема%20насмевка
e da...od doma...skrisum krade
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПАПУЧАР Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 12:04
ТЕТЕ А ТИ ТУКА ЌЕ СИ???
ЈАС УШТЕ МАЛКУ И ЌЕ МОРАМ ДА СЕ ИСКЛУЧАМ...
ЕБА ГО...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПАПУЧАР Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 12:05

МНОГУ ДА ГО ПОЗДРАВИШ...
СЕ УШТЕ СЕ НЕМАМЕ СРЕТНАТО ОТКАКО НАПУШТИВ ОД ТЕЛЕКОМ....
ЕБА ГО...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 12:06
Originally posted by ana marija ana marija напиша:

DURI DO STRUGA SLUSHNAV TETEнамигнување

i od koga ne sum bila tamu...ke navratam nekoj vikend.....ako sakas na LP tel. da razmenime
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 12:07

ТЕТЕ А ТИ ТУКА ЌЕ СИ???
ЈАС УШТЕ МАЛКУ И ЌЕ МОРАМ ДА СЕ ИСКЛУЧАМ...
tuka sum cel den...samo ne pred PC ...a uklucena sum ..sto napravi za rabota? najde nesto drugo po dobro?
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 12:07
MOZE TETE големо%20гушкање
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 12:08
PA KE PIEME EDNO KAFE ZAEDNOголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 12:08

МНОГУ ДА ГО ПОЗДРАВИШ...

СЕ УШТЕ СЕ НЕМАМЕ СРЕТНАТО ОТКАКО НАПУШТИВ ОД ТЕЛЕКОМ....
ke prenesam..i to deka so nov nik si za da te prepoznae..inaku jas og eba go te poznav...ama pak ne bev sigurna
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 12:09
Originally posted by ana marija ana marija напиша:

PA KE PIEME EDNO KAFE ZAEDNOголемо%20гушкање
e da...nema problem...jas inaku u centar sum tamu
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 12:10
MA KE SE NAJDEME големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 12:11
sanki u Struga ke se izgubime
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 602603604605606 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,922 секунди.