![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 598599600601602 1364> |
Автор | |||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
...apstinacija od paaaaaaaaa.....parno.....na ova ladno
![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
..kkkkkkkkkkkkk ...kkkkkaaaaffffeeeeeeeeeeee ![]() |
|||
![]() |
|||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
||
Aj da ne vi klecaat vilicite ,ke vi ispopagaat toa cigarite........ne mi e za drugo tuku sobava ke ja zapalite....
Bujrum nov enterier ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
||
Sto se smeesh ..vidi kako sum sredil ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...shto da ne se smeam...koj mene tamu kje me primi... moreeee milo...mene od tamu na kloci kje me izbrkaat...ti nalikuva li ova kako mesto za favorit svekrvi... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Koj bre smee da te vrati ...odi raskomoti si se NASHA SI E ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
... slaba mi e orientacijata vaka sonliva... nemozam da pogodam ni levo ...ni desno.. moze cela...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sega me zbuni ![]() Dokolku misleshe na CELA SOBA ...nasha e ,zatoa ja donesov ,da piete kafence ,da pusite cigarchinja pred kaminche ,da uzivate vo momentite ![]() Изменето од Kastro - 10.Декември.2008 во 19:39 |
|||
![]() |
|||
||
...eden po eden..bez butkanje...ako se sobereme mnogu...kje ja zacadime...
![]() |
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
Aj .... da mi trgne vecerva .... prva .....
![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
ЕВЕ МЕ ИДАМ
![]() Kastro МЕСТОТО Е ![]() АКО НЕМА МЕСТО НА ФОТЕЉАТА, ЌЕ СЕ СНАЈДЕМЕ ОД ОКОЛУ СО СТОЛИЦИТЕ ![]() ПОВЕЛЕТЕ ДРУШТВО ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
||
![]() |
|||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|||
![]() |
|||
||
Na sve mislev
![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 598599600601602 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |