|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 5859606162 107> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde te cekam svaleru moj
|
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se praznev malku . . . Znam ne e rabota ama sto da pram . . .
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahahahahahha
prijatele, moram da ti kazam deka ke se isklucam sega, oti ke pisuvam domasno za utre, a utre sum od 8 sabajle, taka da, sakam sega da napüisam, pa posle moz ke bidam na chat aj drug den ke si piseme na forumot pozdravv |
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro cao i pozdravi gi drugive pedercinja . . . Mene mozda ke me nema vikendov . . . Prezafaten sum na rabota . . . Aj caoska
|
|
STRUGA
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hey hey pederista...kako stejas sum mnogu srekjen odgovarav hemija deneska...i mi stai dvojka nema da idam na polaganje...aj dojdete na forum...da ve pocastam
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo MASTER, ajde da castes sega po eden sladoled oti jas mnogu sakam da lizam nesto
bravo be MASTER sega celo leto ke shmekas zenski |
|
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo pederi!!!(od koga go nemam ova pisano) Abe Monce ti do Sweden li otide?...I sto e ova sedenje na forum,odma da si otisla domasnoto da si go zavrsis.
Master sto e ova 2-ki..c c c c...vaka ubavo dete samo 5-ki treba da redi.
Nesto losa sum denes...
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
engieeeeeeeeeee mila, da ti kazam iskreno mi zdosadi od germanskoto zname, a spored avatarot najmnogu odgovara swedskoto zname, zatoa go staviv, a ne e loso i grckoto , ke odgovara
Mila engie dobiv pokana od eden drugar ova leto da idam vo Kopenhagen-Danska, taka da blisko mi e tuka, moze na eden vikend kaj nego da idam gushki do najmilata clenka na forumot engie |
|
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaaa, sto vaka mi pravis.. odma me omekna,...trebase losa da sum. Se nadevam nema da ja propustis sansata da prosetas do Danska, i ocekuvam sliki.
Golem pozdrav i do tebe najmila
|
|
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo pederi . . . Bravo za M@$TER . . . Castenje ne ti begat ! ! ! Mona kako si denes . . . Napisa domasno . . .
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahah ne spomnuvaj, za u ponedelnik ni dadea i drugo domasno
vie ste si zavrsile so skoloto, ama jas imam ispiti u juli aaaaaaaaaaaaaaaa ke poludam |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da mona...sve zivo u sk ke shmekam sea... a tebe ke ti dadam da lizes...eden sladoled |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kade treba da ja vratam pederskata kniska ?
|
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so be
tuka se sve samo pedrovci?i
auuu
da ve e*am site
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
Внеси реплика | страница <1 5859606162 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |