![]() |
|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 107> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima koleblivi ovde, a sakaat pederi da bidat, se gleda. U evroprasalnikot imalo i prasanja od tipot : Kolkav e procentot na pederi, kolku lizaci, pusaci ima . . . Zatoa ni treba kampanja da go dostigneme nivoto za vlez vo EU i da dokazeme deka sme napredni oti samo seljaci ebat klasicno
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
davam gaz, gaz, gaz,
davas gaz i ti.... zaedno sme posrekni.... abe kako bese ? ![]() p.s. Pozdrav i blagodarnost do moderatorite na ovoj podforum za nivnoto razbiranje kon ovaa tema i nasite pederski cuvstva ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ama na se plasi, nezni ke bideme i ke vidis zosto se poise pederi ne ima
![]() |
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
ebavi pederite
jaska misleh da vi zemam a ne da vi davam! ![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
Stom si tuka, znaci sakas peder da bides kako nas i zatoa daj si
|
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
pa so ti vikam
i mene mi treba edin ![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
Si zgresil sobata, ovde rabotime samo so gazovi
|
|
![]() |
|
ne be
me cesa k*ro kaj da go izdrapam? ![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
E ubavo sto dojde, da ne te cesa gazot?
|
|
![]() |
|
ebavi pederite
ne ste pederi ako barem ednas ne si go piknete dnevno ![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
Znaci pak so avtobus, nikako da trgne vovceto
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
zbunet brat, nisto od biznisot
![]() taman si rekov, ke baram legalizacija na oederstvoto, ama zaminaja kandidatite |
|
![]() |
|
![]() |
|
E znaci svarno e peder
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
site devojcinja mamo se mazija, najubavi momci zedoja
a jas najmalata najubava mona, si ostanav mamo bez k'smet ![]() ![]() ![]() ajde cao tuturutka, se citame u slednata epizoda ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |