![]() |
|
Што готвиме денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 63> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Денес ќе готвам тостови. Day off. ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() Изменето од Valerija - 10.Февруари.2015 во 13:48 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Печени компири (оние цели што се печат, исецкани горе и наполнети со кашкавал, печеница....), крокети со кашкавал, лосос во вино, селска тава, панакота.
Уште не одлучив каква супа и дали нешто друго ќе спремам. Сувомеснати ордеверчиња секако ќе спремам, ама тоа не е некое јадење ![]() Треба да им погодам на 12 души
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
jas sum kako kuvarka cel den se gotvi,so malo dete toa mi e edna od glavnite raboti za da ja zgizam inaku tie pecenite kompiri so kaskaval i jas cesto i gi pravam na kerka mi samo sto nie gi seceme na pola i taka gi peceme i gi vikame brodcinja za da i e pointeresno.toj recept go vidov slucajno od viktoria bekam.
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Како ме има фатено мрза, реков туна сендвичи, ама ми се рече тоа се јадело за доручек или вечера, а не за ручек
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Пирошки, вчера направив една тура ама ја утнав дозата не беа воошто солени. Така да денес втора шанса !!!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() Oриз со печурки и пилешки батачиња
![]() Изменето од Valerija - 04.Декември.2018 во 13:38 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Плескавици и помфрит
![]() Изменето од Valerija - 04.Декември.2018 во 13:39 |
|
|
|
![]() |
|
Ништо, ќе идам на ручек кај Валерија
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
готвам ручек а утро е!
![]() ај да не отварам нова тема(си ги има хехе) што ви значи "немам време"!? како изговор за не сакам или?? ![]() имајте убав ден! ![]() пс. аууу три шестки ![]() Изменето од outlook123 - 23.Април.2015 во 09:45 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
пилечи стек со бел сос од печурки
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Мене повеќе како изговор, време има секогаш (иако некогаш имам многу обврски па си викам, море како да ми снемува време или не знам да го распоредам) ![]() Туку, јас денес ќе готвам после 100 години.. Нормално најлесното, карбонара. Доста е!
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
еве, душо!
![]() бегаш зошто брзаш или брзаш зошто бегаш? - во времето де.. ![]() и доста веќе со таа карбонара.. ![]() пс. денес(утрово) не готвам ! Изменето од outlook123 - 24.Април.2015 во 09:14 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Пица
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |