![]() |
|
Дали сме наследници на АнтичкитеМакедонци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 93> |
Автор | ||
naemnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
idejata za chist e blatantna, ama ako ti odgovara davam ti í jas tapija deka si CHIST SLAVJANIN ama u nikoj sluchaj MAKEDONEC ![]() |
||
![]() |
||
Национален въпрос ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
|
Какви антични македонци ви гонат?Во Македония живеат антични македонци точно толкова колкото во Тракия живеат антични траки.Е...И на двете места живее един народ де ама тва е друга история.
|
||
![]() |
||
Neanticki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
|
Гледам си нов на форума и за това така приказваш. Постой около месец и тогава ще приказваме. Виж ме мене. Братята македонци ме убедиха, че не съм Неантички, ами АнтичкиТракер. Буги, АКО НЕ МИ МАХНЕШ ПРЯКОРА ТУРКОМОНГОЛИН, ТО ПОНЕ СЛОЖИ ЕДНО БИВШ ПРЕД НЕГО. |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Точно така - си се опаметил ама ке видиме до кога,а за прекарот нека постои за ум
![]() И на овој в`прос не му е јасно дека во Македонија и Бугарија пред да дојде Аспарух живееле луѓе а не било пустелија - е сега вие таму сте потклекнале пред АСпаруховата хорда на туркомонголи и автоматски сте се монголизирале - видиш ние ниту сме монголизирани,ниту ромеизирани ниту потурчени,иако толку векови под разноразни ропства денес сме свои на своето - МАКЕДОНЦИ ВО СЛОБОДНА И НЕЗАВИСНА МАКЕДОНИЈА ![]() |
||
![]() |
||
ThrakerAnticki49 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 57 |
|
Вече съм освестен, направих си ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС.
|
||
![]() |
||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
|
Брат ова е Македонски форум и те молам без пишување на бугарски. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
![]() |
||
ThrakerAnticki49 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 57 |
|
Модераторот многу пати кажа дека мойот язик е македонски и яс сум согласен, така да кривите букви да не те плашаат, тие се од илинденската азбука на Македонците. |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Џабе си се мачел, пак ќе одиш во вечни ловишта, забрането е цело време да правиш нови никови а исто така мораш и да ја истрпиш казната која ти е дадена на претходниот ник. |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Је бре блгаришта,зар нису руси вам променили азбуку у 45 година?То није илинденску азбуку.
|
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Абе Царевиќ ти да не си Василије? или Васил од Велес?
|
||
![]() |
||
|
Не бе брат ја се викам Алексеј.У велес не сум бил никад у живот.
|
||
![]() |
||
|
"Kосово это Сербия!Хранимая Богом родная земля!Так было, так есть и так будет всегда! " Не су руси нашу азбуку променили, ми сами смо одлучили, а тоа со Косово не ли е малко искривено, и дали знаш како ке се преведе од руски на твойот язик? |
||
![]() |
||
|
Домородна,античка повише зборови има за превод.Али ај кажи го правилниот превод.
|
||
![]() |
||
|
"Kосово это Сербия!Хранимая Богом родная земля!Так было, так есть и так будет всегда! "
"Косово е Србиjа! Чувана од Бог татковинска земjа! Така е било, така е и така ке биде засекогаш!" |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 93> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |