![]() |
|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 103> |
Автор | ||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
![]() |
||||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|||
Знаеш што е ова? Револт. Протест. Инает против сите вас кои ги плукате. Геј парадите ги прават за да ве нервираат, зашто и вие нив ги нервирате со вашите наводни високи морални принципи Изменето од kejt-d-grejt - 24.Ноември.2010 во 08:46 |
||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||||
![]() |
||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|||
- Умна како и секогаш ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
hm
ova bash ne mi lici na revolt povekje na svrknat u glava, edno e da si homosexualec i drugo svrknat u glava so homosexualec mozes da se druzis oti toa e negova intima i toa ne te zasega sto pravi doma navecer a so svrknat ne mozes ne e revolt ova slika kratura.. oti sum ubeden deka ima homosexualci koi se pristojni vo odnesuvanjeto i oblekuvanjeto Изменето од anakin - 24.Ноември.2010 во 08:50 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
|||
и кога се пристојни во однесувањето вие им се ругате и ги нарекувате со најразлични погрдни имиња.
пука филмот и ви го плескаат пред очи баш тоа од што се згрозувате тоа е начин да ви кажат, тоа е мој живот, а вас кој ве ебе |
||||
|
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
nemoj fiks nemoj da gi vikas oti pred dve godini bea naezdi i pustaa sliki nasekade a ne samo vo temite za homosexualci, poarno neka si ostane nivna tajna , kako sto treba da ostane i nasa tajna sto koj intimno pravi jas ne sum za paradi nitu na homosexualcite nitu na strejtovite.. prosto licno intimno ne e za paradi protiv nemam nisto.. no protiv paradi imam drugo.. ako zborime za niven brak... okej.. si birat sami... pocituvam posvojuvanje deca JOK... osven ako decata nemaat povekje od 18 da mozat sami da resat dali sakaat da se ucesnici u vakva familija toa e toa ps.. mi e i dilema.. ako vo familijata maz i zena se vegatarijanci.. dali smeat decata da gi pravat vegetarijanci od mali godini... dali bi trebalo toa da go ostavat do 18 rodenden tie da si odlucat.. oti sepak se zboruva za nivno zdravje i nivni zahtevi ako vaka razmisluvam za vegetarijanci, pa za homosexualci i deca nic nemam dilema |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
|||
bi sakal nesto da kazam za normalnosta
normalno nesto vo opstestvoto e toa sto e statisticni najrasprostraneto primer niv gi ima 20% ne me fakjate za zbor a visoki lugje nad 2 metra nekade 1 % znaci nitu visoki lugje nitu homosexualcite ne se normalni, se nenormalni no.... velat deka homosexualnosta raste... ako e taka vo eden moment kje bidat 51% togas mili moi.. da znaete homosexualcite kje bidat tie so se normalni, so e normano a drugite hetero sexualcite od 49% 'e bidat nenormalni som se vo tolkav broj VERUVAJTE TOA NE E BOLEST |
||||
|
||||
![]() |
||||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|||
Kejt, kako sto razbrav ti gi poddrzhuvash homoseksualcite, a vo postot Bule Scarlet e protiv niv... nekako si mi kontradiktorna...
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
PA nekogas ima losho razbiranje na replikite
![]() priroda se mislelo, maz i zena prirodno.. no nema gajle , ne bi bilo interesno ako site se razbiraat ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
не, туку
Хомо или Хетеро, прифати си ја својата природа - тоа си ти! Изменето од kejt-d-grejt - 24.Ноември.2010 во 09:53 |
||||
|
||||
![]() |
||||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|||
Sepak LiDivio e vo pravo ....
Prirodata si ima svoi nepisani pravila koi baraat pocituvanje .... Vo prirodata na zenata e da bide so mazot .... duri i zivotnite go razbiraat i pocituvaat toa, zosto da nemozat i lugjeto?
|
||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||||
![]() |
||||
|||
![]() не ми се верува |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
во природата на жената и на мажот и на секое човечко суштество е да биде она што природата му дала да биде зло е да се трудиш да бидеш она што некој друг ти вели дека е исправно - ќе изгубиш. Ќе ја изгубиш битката со самиот себе. Хомосексуалец кој се оженил и створил семејство и од петни жили се труди да биде она што другите му велат дека е исправно - е несреќен човек!!! Која е целта??? Што е исправно? И кој факинг фактор го одредува тоа? Да бидеме несреќни за другите да бидат задоволни со нас??? така треба??????????????? |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |