IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што во животот пропуштивте а не требаше
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што во животот пропуштивте а не требаше

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 14>
Автор
Порака
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2007 во 15:48
mozebi uste utre ce go sretnis tvoeto marence, ne mora ova ovde
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 22:08
пропуштив да заборавам на грижите, да гледам само напред, пропуштив да застанам место да продолжам знаејќи дека ќе згрешам, пропуштив да се извинам на важна личност, пропуштив да живеам како што сакав тогаш само за да угодам на другите...и сеуште пропуштам....за некој друг...ама овој пат не жалам!!!
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 23:54
Da znaev deka vaka ke bide, ke se pobacev
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 23:58

paaaaa sum propustil ih pa bas ide mislam sve

taka da sto mi doslo zaslo pa i sto ce dojde ce zajde :)_

koj go faca odblesokot fintava:)

Кон врв
wila Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Септември.2007
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2007 во 01:32
DA GO ZAPOZNAM KAMERMANOT NA MOJATA OMILENA EMISIJA
Кон врв
womenwomen Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај womenwomen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 01:12
Pa sum ispustila mnogu i se kaam sega gledam da povtasam ,ama kolku ce mi uspee neznam ...poradi drustvo ,druzenje i zabava  sum zaboravila deka postoi maskiot pol...iskustvo ...a tolku se vozbudlivi ...ooo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 01:16
за некои работи не треба да се каеме,....само добро да реазмислиме и да ја најдеме причината зашто тогаш не сме размислувале како сега...тоа ќе не утеши.
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 01:19
Богами, стварно ти држи ова...
се е со причина...не сме пропуштиле ништо...само "погрешен" избор сме направиле, за кој сега се каеме, а некогаш сме се радувале...
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 01:20
не треба да се каеме...тогаш сме мислеле дек аправилно постапуваме.
Кон врв
heelooo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Декември.2006
Поени: 253
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај heelooo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 12:38
da mu ja skinam glavata na eden buljas лутина
Кон врв
lazuli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Септември.2007
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lazuli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 12:43
"Samo" nekolku godini od zhivotot...nishto poveke 
Кон врв
emkas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 398
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emkas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2007 во 15:02

Propushtiv 4 godini od mojot zivot so licnost koja ne me zasluzivashe, kako magepsana gledav samo vo nego i ne ni zabelezuvav kolku drugi licnosti postojat koi ja zasluzuvaat mojata ljubov.... no ne se kaam, sepak zivotot e pred meneсреќа

Кон врв
M*A*C*A Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2007
Поени: 53
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај M*A*C*A Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2007 во 15:39

vazno e sto ke napravis vo idnina a ne da se vrakame na toa sto sme propustile,bidejki samo samite se izmacuvame navrakajci se,vazno e sto ke napravime vo idnina

Mislam,znaci postojam
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 20:43
Heh....sto se sum propustil e prasanjeto!12 godini utnat brak,bezbroj moznosti za postignuvanje na finansiska nezavisnost i sto uste ne.
No,gledano od denesen aspekt mozda i taka trebalo da bidi....da ja zapoznaam zenata na mojot zivot,da stanam pomudar nego predhodno,da naucam da sakam i da gi prepoznavam vistinskite priliki!
Suma sumarum....get on going with that life because it goes soooo fast!!Enjoy in every minute of happyness!!намигнувањесреќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.