![]() |
|
Што во животот пропуштивте а не требаше |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Автор | |
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mozebi uste utre ce go sretnis tvoeto marence, ne mora ova ovde
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
пропуштив да заборавам на грижите, да гледам само напред, пропуштив да застанам место да продолжам знаејќи дека ќе згрешам, пропуштив да се извинам на важна личност, пропуштив да живеам како што сакав тогаш само за да угодам на другите...и сеуште пропуштам....за некој друг...ама овој пат не жалам!!!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da znaev deka vaka ke bide, ke se pobacev
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
paaaaa sum propustil ih pa bas ide mislam sve taka da sto mi doslo zaslo pa i sto ce dojde ce zajde :)_ koj go faca odblesokot fintava:)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
wila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
DA GO ZAPOZNAM KAMERMANOT NA MOJATA OMILENA EMISIJA
|
|
![]() |
|
womenwomen ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Pa sum ispustila mnogu i se kaam sega gledam da povtasam ,ama kolku ce mi uspee neznam ...poradi drustvo ,druzenje i zabava sum zaboravila deka postoi maskiot pol...iskustvo ...a tolku se vozbudlivi ...ooo
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
за некои работи не треба да се каеме,....само добро да реазмислиме и да ја најдеме причината зашто тогаш не сме размислувале како сега...тоа ќе не утеши.
|
|
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Богами, стварно ти држи ова...
се е со причина...не сме пропуштиле ништо...само "погрешен" избор сме направиле, за кој сега се каеме, а некогаш сме се радувале... |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
не треба да се каеме...тогаш сме мислеле дек аправилно постапуваме.
|
|
|
|
![]() |
|
heelooo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 253 |
da mu ja skinam glavata na eden buljas
![]() |
|
![]() |
|
lazuli ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
"Samo" nekolku godini od zhivotot...nishto poveke
|
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Propushtiv 4 godini od mojot zivot so licnost koja ne me zasluzivashe, kako magepsana gledav samo vo nego i ne ni zabelezuvav kolku drugi licnosti postojat koi ja zasluzuvaat mojata ljubov.... no ne se kaam, sepak zivotot e pred mene |
|
![]() |
|
M*A*C*A ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 53 |
vazno e sto ke napravis vo idnina a ne da se vrakame na toa sto sme propustile,bidejki samo samite se izmacuvame navrakajci se,vazno e sto ke napravime vo idnina |
|
Mislam,znaci postojam
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Heh....sto se sum propustil e prasanjeto!12 godini utnat brak,bezbroj moznosti za postignuvanje na finansiska nezavisnost i sto uste ne.
No,gledano od denesen aspekt mozda i taka trebalo da bidi....da ja zapoznaam zenata na mojot zivot,da stanam pomudar nego predhodno,da naucam da sakam i da gi prepoznavam vistinskite priliki! Suma sumarum....get on going with that life because it goes soooo fast!!Enjoy in every minute of happyness!! ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |