IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Зш женските ги изневеруваат верните машки
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зш женските ги изневеруваат верните машки

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2007 во 19:16
ДА БЕ, ОД КАЈ ЗНАЕШ?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2007 во 19:19

Познавам таквиголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2007 во 19:23
ajde vo klubot!
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 16:49
Originally posted by zagor zagor напиша:

[da ali zensko se povredyva so zbor ].NE E VISTINA!SAMO OD DRVO ILI SHIPKA!лутина

SI NAGAZIL TI DUSICKA NA NEKOJA PREVARANTKA I SEGA SITE ZENI NA OVOJ SVET GI POISTOVETUVAS SO NEA????
NEMORA DA ZNACI DEKA SITE ZENI SE KUCKI I IZNEVERUVAAT MEGUTOA NAVISTINA E TAKA VO ZIVOTOT MORA NEKOJ DA SARA NA STRANA VO EDNA VRSKA ILI BRAK ILI MAZOT ILI ZENATA????
TOA E TREBA COVEK DA SE POMIRI ILI MENJAJ.
A RETKI SE TIE STO SE VERNI???I JAS STO PATI SUM SE ZAPRASALA ZASTO MENE DA MI SE SLUCI ZASTO AMA NAVISTINA NEMA ODGOVOR????
сршено%20срце
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 13:22
pa dobro, ako jas bi go napravila toa - ke bide opravdano i toa so kolega na deckoto mislam taka e najbolje
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 14:04
si go teraat kejfot
izborot e sloboden, ako vas ve motaat , sigurno nesto vi fali sto na niv im treba a toa go naogjaat vo drugi
baska treba da im se dade sloboda neka pravat sto sakat, ako ostanat pokraj vas togs ste edno za drugo, ako izberat drug togas taa ne e za vas. vo sekoj slucaj treba da im se zablagodarite ako ve otkacat, barem na iskrenosta a na vas vi davaat moznost da ja najdete vistinskata.
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 22:44
Apsolutno gi podrzuvam onie koi tvrdat deka onaa sto izneveruva toa go pravi zatoa sto nesto i fali pa go bara na strana. Retki se onie koi toa go pravat od "bes"среќа
Кон врв
kojotovik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2007
Поени: 369
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kojotovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2007 во 19:05
abe gluposti zenskite se kako gluvci po kaskaval, dva grama mozok nemaat sekoj moze da im go svrti, pa makar i da bila so decko povejke verna ona ova, ke i rece ili ke sednat drustvo ona ova ke zborat pa nekoj na nekogo ke natera i go praat, ne znam zaso ne ja cenat iskrenosta od drugata strana...pa na kraeva ako ne sakas da ides so deckoto za da izneveruvas kazi mu, ama ne to da se desi go matkas 2-3 godini i posle da mu go kazes.....ako nekoja taka mi naprai bi ja prebil pred tatko i majkai голема%20насмевка da si ja nauce lekcijata смеење
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2007 во 03:34
Originally posted by kojotovik kojotovik напиша:

abe gluposti zenskite se kako gluvci po kaskaval, dva grama mozok nemaat sekoj moze da im go svrti, pa makar i da bila so decko povejke verna ona ova, ke i rece ili ke sednat drustvo ona ova ke zborat pa nekoj na nekogo ke natera i go praat, ne znam zaso ne ja cenat iskrenosta od drugata strana...pa na kraeva ako ne sakas da ides so deckoto za da izneveruvas kazi mu, ama ne to da se desi go matkas 2-3 godini i posle da mu go kazes.....ako nekoja taka mi naprai bi ja prebil pred tatko i majkai голема%20насмевка da si ja nauce lekcijata смеење
-којотовик може мислам малце без навреди упатени до женскиот пол...не е вкусно...ај јас да почнам така за вас машките...на што ќе личи???
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
kojotovik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2007
Поени: 369
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kojotovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2007 во 18:31
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Originally posted by kojotovik kojotovik напиша:

-којотовик може мислам малце без навреди упатени до женскиот пол...не е вкусно...ај јас да почнам така за вас машките...на што ќе личи???

Ok izvini izvini , Ne bev jas, NISO NE rekoj , koj RECE JAS ? NEEEEE 

p.c.
epa aj sea ko pocna dokazi so ke kazes pa da se presmetame hehehehehe
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2007 во 19:20
Ako mu e, papucar ligav .
Dobar k . . mir u kuka .
Stravot go cuva lozjeto . 
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 17:24
A zs maskite gi izneveruvaat vernite devojki???aj sea da te vidam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 17:54

ЗОШТО ОРГАНИЗМОТ ТРЕБА ДА СЕ ХРАНИ...!АКО ТРЕБА ДА ЈАДЕМЕ РАЗНОВРСНА ХРАНА..ТРЕБА И ДУШЕВНАТА ДА БИДЕ ТАКВА...!ПРОМЕНА НЕ Е ЛОШО..ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ!!!!голема%20насмевка

Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 09:36
Originally posted by zagor zagor напиша:

ЗОШТО ОРГАНИЗМОТ ТРЕБА ДА СЕ ХРАНИ...!АКО ТРЕБА ДА ЈАДЕМЕ РАЗНОВРСНА ХРАНА..ТРЕБА И ДУШЕВНАТА ДА БИДЕ ТАКВА...!ПРОМЕНА НЕ Е ЛОШО..ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ!!!!голема%20насмевка

аплауз  a se lutite koga VAS ve izneveruvaat a?????????
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.