![]() |
|
Зш женските ги изневеруваат верните машки |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ДА БЕ, ОД КАЈ ЗНАЕШ?
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
Познавам такви |
||
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
ajde vo klubot!
|
||
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
SI NAGAZIL TI DUSICKA NA NEKOJA PREVARANTKA I SEGA SITE ZENI NA OVOJ SVET GI POISTOVETUVAS SO NEA????
NEMORA DA ZNACI DEKA SITE ZENI SE KUCKI I IZNEVERUVAAT MEGUTOA NAVISTINA E TAKA VO ZIVOTOT MORA NEKOJ DA SARA NA STRANA VO EDNA VRSKA ILI BRAK ILI MAZOT ILI ZENATA????
TOA E TREBA COVEK DA SE POMIRI ILI MENJAJ.
A RETKI SE TIE STO SE VERNI???I JAS STO PATI SUM SE ZAPRASALA ZASTO MENE DA MI SE SLUCI ZASTO AMA NAVISTINA NEMA ODGOVOR????
![]() |
||
![]() |
||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
|
pa dobro, ako jas bi go napravila toa - ke bide opravdano i toa so kolega na deckoto mislam taka e najbolje
|
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
si go teraat kejfot
izborot e sloboden, ako vas ve motaat , sigurno nesto vi fali sto na niv im treba a toa go naogjaat vo drugi baska treba da im se dade sloboda neka pravat sto sakat, ako ostanat pokraj vas togs ste edno za drugo, ako izberat drug togas taa ne e za vas. vo sekoj slucaj treba da im se zablagodarite ako ve otkacat, barem na iskrenosta a na vas vi davaat moznost da ja najdete vistinskata. |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Apsolutno gi podrzuvam onie koi tvrdat deka onaa sto izneveruva toa go pravi zatoa sto nesto i fali pa go bara na strana. Retki se onie koi toa go pravat od "bes"
![]() |
||
![]() |
||
kojotovik ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
|
abe gluposti zenskite se kako gluvci po kaskaval, dva grama mozok nemaat sekoj moze da im go svrti, pa makar i da bila so decko povejke verna ona ova, ke i rece ili ke sednat drustvo ona ova ke zborat pa nekoj na nekogo ke natera i go praat, ne znam zaso ne ja cenat iskrenosta od drugata strana...pa na kraeva ako ne sakas da ides so deckoto za da izneveruvas kazi mu, ama ne to da se desi go matkas 2-3 godini i posle da mu go kazes.....ako nekoja taka mi naprai bi ja prebil pred tatko i majkai
![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
kojotovik ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
|
Ok izvini izvini , Ne bev jas, NISO NE rekoj , koj RECE JAS ? NEEEEE p.c. epa aj sea ko pocna dokazi so ke kazes pa da se presmetame hehehehehe |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ako mu e, papucar ligav .
Dobar k . . mir u kuka . Stravot go cuva lozjeto . |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
A zs maskite gi izneveruvaat vernite devojki???aj sea da te vidam
|
||
![]() |
||
|
ЗОШТО ОРГАНИЗМОТ ТРЕБА ДА СЕ ХРАНИ...!АКО ТРЕБА ДА ЈАДЕМЕ РАЗНОВРСНА ХРАНА..ТРЕБА И ДУШЕВНАТА ДА БИДЕ ТАКВА...!ПРОМЕНА НЕ Е ЛОШО..ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ!!!! |
||
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |