|
AFTER "FORUM" PARTY |
Внеси реплика | страница <1 45678 21> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сме педери ние сепак и утре сме за...
патем после свирката во Браво Дрља ме однесе кај дечко ми и мислам дека го кажав тоа |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бачко шо се лутиш безвезе јас за во сабота не реков дека нема да дојдам а за синоќа имаше 5-6 поста мин. со покани за дружба и никој не се пријави а што се однесува до ’’целата приказна’’ па и нема некоја приказна јас и блу чисто платонски и другарски попивме по некоја на добро рокче |
|
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SUPER BESE VECERVA
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да. Ете пак се собравме....само памет за следен пат кога ке ме молите да организирам тоа сами ке го праите зашто колку и да ве собирам прибирам и ви вртам по тел вас пак ве нема и после еј зашто не кажа али ај сеа поубавиот дел бевме јас str8up zabegan diogen skopje i sandanski. Прво Браво па Кастро......како си поминав немам зборови ке оставам другите што беа да зборат. Како и секогаш секој член што прв пат го запознавам го коментирам овде еве вечерва го запознав диоген скопје...позитивен тип со добар вкус, знае што сака секоја жена, знае да одбере добро, хмм....едносатавно позитивна и ведра личност која се надевам пак ке ја видам....сите други веке ми беа видени и си ги имам искоментирано овде така да ке ве поштедам...
|
|
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve me i mene...jas sega stanav pred pola saat...znaci kako sto kaza blueprayer.....ona ,zabegan i str8up...bile u Bravo...a so mene se cekaa u Castro pred vlez.....a koga ednas vlegovme u Castro....eh...toa bese fina zaebancija...Zabeegan si otide porano...ali ostanavme jas,blueprauer (lele sto otkaceno curice)...str8up...(epten fin momak)....hmmmmm...A znaci momakot na kraj bese Sandanski?...lelle..sto od glasnata muzika sto od od toa sto pogledot mi sarase tamu-vamu...nisto ne skontav vcera...samo edno znam....Kako moze da ne bide super vecer..koga na krajot site ke ostaneme bez cigari...bluprayer so dupka od cigara na hulahopkata (jas sum kriv..od mojata cigara bese zarot)...pa nekako "lupnavme edna poluprazna BOSS kutija cigari...u meguvreme...jas kao diogenskopje (gay glavom i bradom)...igrav pored so blueprayer,so najubavoto devojce tamu..(na krajot go sobrav i nejziniot mob.broj)..ova namerno vcera ne im go kazav na blueprayer i str8up..za da ne me pretvorat u hetero ...za na kraj...posle tolku dobra muzika...dim od cigari...fino zezanje...nekade okolu 03.00 il pokasno ...oni (verojatno deckoto sto dojde bese sandanski) ostanaa u Cstro..a jas prodolziv na nesto sto trebase da bide after-party....i iskkreno odvaj izdrzav do 05.30..
..REZIME...blueprayer e super cura...me iznenadi str8up...kolku ok momak e.i so dosta vkus za muzika a i za zeni (znae ova na kogo mislam)..zal mi e sto zabegan ne go zapoznav podobro....Ali vazno bese odlicna vecer...se nadevam nabrzo ke si ja povtorime so uste nekoj u pridruzba...za site vcera edna golema Изменето од diogenskopje - 10.Февруари.2008 во 17:19 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, навистина супер си поминавме Нека пукнат тие што не дојдоа
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
диоген не заборавај..како се пентеревме по шанк...
|
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
блу не заборавај... како му удри бокс на шанкерот затоа што ти стави коцки лед во виното
|
|
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele..sega me potseti..pa ti me predizvika...dali mozam i jas ko tebe?......samo se sekavas li na koj pesna go pravevme toa?
Изменето од diogenskopje - 10.Февруари.2008 во 17:25 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хмммм.......како не ама беше интересно нема што,
|
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја се сеќавам, тоа го правевте на песната: Кафана је моја судбина... она мене оставила, због вина ме напуштила..
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гарант такви пуштаат во кастро Ев
|
|
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be onaa bese mojata...od onaa turbo pevaljkata Mina...covek stariji...ne znam kako idese dalje Изменето од diogenskopje - 10.Февруари.2008 во 17:32 |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |