|
Брак или живеење заедно |
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Автор | |
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
DeepBlue
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Enigma, velis deka si vo brak ali velis "sekako ziveenje zaedno"
dali smetas ako ne si bila vo brak ke si se odlucila na toj cekor samo da zivees zaedno so ogled na nasiot ni mentalitet - pocnuvajki od roditeli - rodninite - pa komsiite - i ne znam duri kade ke zavrsi |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ni ednoto ni drugoto ..... sebicno ...... sekoj po sam .... taka nikoj nema da bide povreden .... barem ne tolku mnogu
|
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... eeej...jas (aj da ne kazam pred kolku vreme) si ilegalcev kaj decko mi (sega mazot mi ) a ne sega... ako ima uslovi... bar da ima svoja soba...ako ne negov stan... ili koga roditelite ne se doma...ubavo e malku da se pozivee zaedno... da se vidi "kakvo govedo e"... pa posle da se reshi na vrzuvanje za navek... so izleguvanje i 'glumenje" vrska lugjeto ne se zapoznavaat... ... ubavo e pred brak da vidish deka prska na plockite i ne go kreva kapakot od WC sholjata na sabajle...deka ja mokri cela tush kabina i ne si zamiva po nego koga se tushira...deka peshkirite gi ostava mokri kup na mashinata za perenje...kolonjsata voda otvorena...deka racete mu se fateni da ja zeme cetkata i da ja zabrishe WC sholjata... deka go cesha gazot koga odi onaka raskenban vo pidzami...deka mu istekuva kafeto... dodusha... toa e trening pred "vaznata utakmica" ...ili kje go naucish da ne go pravi toa...ili kje se pomirish i ti kje go pravish cel zivot... drugo nema... ako ova ne go vidish pred brak...kje se nervirash vo brak... isto vazi i za mazite... i tie si imaat maka... so site shminki...so site dzangrlanja... ...ne sme ni nie zenite cvekje za mirisanje... |
|
Neptun74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete, znaev jas... "Ramnopravnost megju polovi", "emancipacija na zenite", picke si materine... Sega koga stanaa inteligentni, ke ni ja eb.. mamata... Pa brakot odumiral kako institucija, nemalo natalitet, itn... Mora da izmislime nova biblija i da gi drzime potcineti uste 2000 godini... Изменето од Neptun74 - 16.Ноември.2008 во 13:06 |
|
DeepBlue
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вчера слушнав нешто што навистина ми се допадна- Живеење заедно е убаво, но живеење заедно со црно на бело е уште поубаво.
Изменето од blueprayer - 16.Ноември.2008 во 13:09 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Neptun74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas bi ziveel taka... Edna afroamerikanka i edna evropejka na kup, i jas so niv zaedno
|
|
DeepBlue
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а јас би живеела само со еден-доволно ми е...
само се надевам тој еден кој ке го одберам нема да е од грото типични машки. |
|
|
|
Neptun74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postojat samo potipicni maski, koi se razlikuvaat od tipicnite... i onie obratnite, kako nuspojava...
|
|
DeepBlue
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тажно
|
|
|
|
Neptun74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA!
|
|
DeepBlue
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Neptun74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EEE, pa ne bidi tazna... ima nekoi od nas, koi mnogu dobro znaat da go skrijat toa...
|
|
DeepBlue
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |