![]() |
|
После колку време врска да му дадеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 19> |
Автор | |
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke i dam koga ke mi pobara inace ne davam na sekogo
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ma,...odma moze ,..da mi dadete,..shto tolku mislenje,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pa lesno e vo makedonija toa
nie zapravo vo nasata drzava si imame osnovna nasa karakeristika i toa NA TI go DAJ MI go imame i REKLA KAZALA i TI REKOV MI RECE taka da ne e problem vo makedonija za ova tema da razglabame vo drugite drzavi kade ova go nemat e potesko |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
i jas se soglasuvam! ![]() |
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Moze odma zosto da ne ako si go sakam,ama bi go pomacila malku nekoe vreme za da bide prviot pat pointeresen
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Vo kontekst na temava bi prasal za vasata licna statistika, sto znaci so kolku ste se fatile, so kolku seks ste imale i na kolku vreme vo prosek ste zapocnuvale so seks, presmetano so digitronce. Precizni odgovori ke ve molam
|
|
![]() |
|
ANAKONDA. ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
NISTO SRCE ,NE SE MISLI MNOGU,...AKO TI SE DOPAGA DECKOTO DAVAJ MU ODMA OTI ZIVOTOT E KRATOK ZA MATEMATIKA I TAKVI RABOTI...DAVAJ MU ODMA ,IZEBETESE I AKO VI E UBAVO BIDETE ZAEDNO ,AKO NE SEKOJ PÅO SVOJ PAT...SOVET OD MENE...POZZ
![]() |
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Site rabotite so stoperici?
Aman za man veke , koga uzivate i sakate intima i ste opusteni togas , za site i so site razlicno e...
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
mene odma mi davaat
![]() ![]() ![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
natural ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
I zenite go obozavaat toa,isto kako i mazite,ama nie devojkite treba malce da go ostavime da ceka,da si zamisluva
|
|
PEOPLE CHANGE,THINGS GO WRONG,JUST REMEMBER LIFE GOES ON!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I da go bolat mudata
|
|
![]() |
|
AmonRa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
ne bi trebalo da ima period,sepak sme zivotni,so potreba,sexot e potreba,ne treba da go zapoznaes karakterot na licnosta za da imas dobar sex so istata,no,treba pretpazlivost,zatoa mislam deka vasite odgovori se netocni,zatoa sto 90 posto od onie koi go kazaa periodot kako odgovor posakale sex uste prvata vecer od zapoznavanjeto , sorry, samo sum realen....
|
|
Tifusot
|
|
![]() |
|
baci ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 59 |
Spored tvoeto treba stom ke sretnes nesto treba vednas da go stavis a kaj ke stavi i samiot neznaes.
|
|
baci
|
|
![]() |
|
Zamisli najdat lek za site polni bolesti...davanjeto ke se meri vo sekundi...prvo ke se ebat pa posle ke se zapoznavaat...
Ova e vistinita slucka od idninata... A da...temata...koga se raboti za mene, smetam deka zenskite bi trebalo da imaat potpolna doverba vo mojata diskretnost ili moraliziranje i odma da mi davaat, bez da se plasat sto ke pomislam za niv...nisto ne moze da go izmeni moeto mislenje sto veke go imam steknato... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |