IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - После колку време врска да му дадеш?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

После колку време врска да му дадеш?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 19>
Автор
Порака
DARKDOG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 218
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DARKDOG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 11:02
ke i dam koga ke mi pobara inace ne davam na sekogo
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 16:02
ma,...odma moze ,..da mi dadete,..shto tolku mislenje,...LOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 16:08
pa lesno e vo makedonija toa

nie zapravo vo nasata drzava si imame osnovna nasa karakeristika
i toa

NA TI go  DAJ MI go

imame i REKLA KAZALA i 

TI REKOV MI RECE

taka da ne e problem vo makedonija za ova tema da razglabame
vo drugite drzavi kade ova go nemat e potesko
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 17:45
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

koga sakate......ja ne bi go vrzel toa so nekoj period....

i jas se soglasuvam!Smile
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 22:41
Moze odma zosto da ne ako si go sakam,ama bi go pomacila malku nekoe vreme za da bide prviot pat pointeresenLOL!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 09:29
Vo kontekst na temava bi prasal za vasata licna statistika, sto znaci so kolku ste  se fatile, so kolku seks ste imale i na kolku vreme vo prosek ste zapocnuvale so seks, presmetano so digitronce. Precizni odgovori ke ve molam
Кон врв
ANAKONDA. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2007
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANAKONDA. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 13:53
NISTO SRCE ,NE SE MISLI MNOGU,...AKO TI SE DOPAGA DECKOTO DAVAJ MU ODMA OTI ZIVOTOT E KRATOK ZA MATEMATIKA I TAKVI RABOTI...DAVAJ MU ODMA ,IZEBETESE I AKO VI E UBAVO BIDETE ZAEDNO ,AKO NE SEKOJ PÅO SVOJ PAT...SOVET OD MENE...POZZНасмевка
Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 09:43
Site rabotite so stoperici?
Aman za man veke , koga uzivate i sakate intima i ste opusteni togas , za site i so site razlicno e...
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2007 во 10:40
mene odma mi davaatцрвенеењеголема%20насмевка , ne za drugo , stvarno mi veruvaat a jas nukogas ne gi lazam , a mozda i simpaticen sum голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
natural Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Септември.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natural Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 10:07
I zenite go obozavaat toa,isto kako i mazite,ama nie devojkite treba malce da go ostavime da ceka,da si zamisluva
PEOPLE CHANGE,THINGS GO WRONG,JUST REMEMBER LIFE GOES ON!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 10:13
I da go bolat mudata
Кон врв
AmonRa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Октомври.2007
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AmonRa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 18:34
ne bi trebalo da ima period,sepak sme zivotni,so potreba,sexot e potreba,ne treba da go zapoznaes karakterot na licnosta za da imas dobar sex so istata,no,treba pretpazlivost,zatoa mislam deka vasite odgovori se netocni,zatoa sto 90 posto od onie koi go kazaa periodot kako odgovor posakale sex uste prvata vecer od zapoznavanjeto , sorry, samo sum realen....
Tifusot
Кон врв
baci Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јули.2007
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 22:11
Spored tvoeto treba stom ke sretnes nesto treba vednas da go stavis a kaj ke stavi i samiot neznaes.
baci
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 23:02
Zamisli najdat lek za site polni bolesti...davanjeto ke se meri vo sekundi...prvo ke se ebat pa posle ke se zapoznavaat...
Ova e vistinita slucka od idninata...

A da...temata...koga se raboti za mene, smetam deka zenskite bi trebalo da imaat potpolna doverba vo mojata diskretnost ili moraliziranje i odma da mi davaat, bez da se plasat sto ke pomislam za niv...nisto ne moze da go izmeni moeto mislenje sto veke go imam steknato...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.