|
Тетоважата како доживотен белег!! |
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Автор | |
zoran5
Нов член Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da te imam srcka
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пополека , пополека.... Да ме има некој ме има алии јас сама си се чувам тоа е најсигурноо
Ианче како автор на темава ти предлагам да се изјасниш
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам едно своерачно дело на стомак..ептен ми е жал ем на ништо не личи ем не се вадиииии!!!!! |
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за мене е ок тетоважа, имав истетовирано шкорпија на грбот и една на груда многу бев попален дури и чував една дома ги обожавам, за трајна се мислам ама кај да е ќе биде не глеам ништо страшно во тоа
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
beleg e da ali so merak
|
|
dudenz
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ера да мора со мерак иначе ќе се каес цел живот
Мераклии се тетовирнки и за други ствари не за џабе сме посебни
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некам да ми остане трајно..обично се предомислувам често ..али затоа има полутрајни така ли се викаат? мислам да. имам едно трајно ѓубре шо неможам да го извадам |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеш врз тоа да направиш убава тетоважа и да си го решиш проблемот ( ако ти е )
а за трајна мора да си имаш лично значение на самиот мотив( за да не се каеш или подоцна да сакаш да ја извадиш) и секако да го избереш виситинскиот мајстор на кој ќе му ја дадеш довербата
Нема голема филозофија нели??
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нема кога подетално ке се запознаеш со целата работа,верувам дека и ти на почетокот не беше толку филозофски јака но со тек на времето научи многу работи нели
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама јас ствано многу работи знам и мн совети до сега им кажав на блиски луѓе околу тетоважите и пирсингот само што почнаа веќе да ми досаѓаат па јас после кај тебе ги упатувам
Мислам оние што се сериозни у таа намера да на себе имаа уметничко дело и траен спомен
П.с .морам поради истава причина ( зс не неплаќам за маркетинг ) да имам посебен третман мислам јасна сум
позз
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па сакав само да кажам дали се сеќаваш на твоите почетнички денови во тетовирањето,за привремените тетоважи и разликата со трајната тетоважа,па после со големината и нормално на крајот со зависноста од тетовирањето.
А мислам дека покрај се ти и имаш посебен третман кај мене но сеуште не си сватила изгледа каков е тој третман |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сеќавам де лелеле не сум склеротична а и посебно можам да говорам за зависноста...
Ништо знамм сеа се сетив за третманов дека е у тек
Иначе и ти имаш титула за најдобар тетовирач у Мкд назнам за други држави ,неам видено
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала фала,оваа титула не ја очекував па ке мора да ја прославиме нели
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако ќе мора , што си е заслужно си е, па ќе
прославиме
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |