|
Колку долго се памети првата љубов? |
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Автор | ||
FANCY
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da da i jas si mislev taka... ali ne bilo...
|
||
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
||
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мжеби нема вечно да го сакаш, ама нема никогаш да го заборавиш времето додека си била со него, т.е. првата љубов не се заборава.....не мора да е првиот дечко, туку првиот кој што си го сакала вистински |
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Voopsto ne ja romantiziram prvata ljubov, zosto ne smetam deka taa e vistinskata.. Taa ti e samo patokaz, iskustvo, koe ke ti bide potrebno koga ke ja spoznaes vistinskata ljubov.
|
||
ANGELCHE
Нов член Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PREMNOGU DOLGO. JAS JA PAMTAM ZS IDEV 4 GOD I NA KRAJ RASKINAVME ZS ME IZVARA. I POSLE 4 GOD MI SE JAVI ZA DA SME SE SMIRELE. I KOGA GO ODBIV MI RECE " AUUU TOLKU BRZO ME ZABORAVI.." I TUKA KE CRKNEV
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se dodeka ne dojde vtorata...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zavisi
|
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas si ja pamtam prvata ljubov sega za sega,a neznam kolku dolgo ke trae toa sekavanje.Mislam uste dolgo, pa ke vidime dali e taka.Ne deka cuvstvuvam nesto za toj covek,ednostavno pamtam se sto sum doziveala so toj covek,go pamtam nacinot na koj sum go sakala,onaka iskreno i pomalku detski,na poinakov nacin .No toa e se,a sega e samo ubav spomen i sekavanje.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
treba da se pameti ako bilo dobro
|
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Првата љубов спаѓат во спомени (освен ако не е крунисана со брак) а спомените се ВЕЧНИ!!!
|
||
car's freack
|
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Go delam tvoeto mislenje i potpolno se soglasuvam so tebe |
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
po moe, prvata ljubov do zivotno se pamtit!
samo pssstt... ne zboruvajte za nea |
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa se pamti no ne ve4no!
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се памети да ...... но вечно |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |