|
Љубов или кариера ? |
Внеси реплика | страница <1 45678 20> |
Автор | |
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
затоа сум за кариера
и да те остави љубовта барем ке имаш кеш а вака од трите подолгото.... |
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemoj da gubis nades sogledaj gi rabotite od posvetla strana
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
translation???? а песничкава е супер си ја свиркам веќе Изменето од ACELERA - 06.Февруари.2007 во 22:57 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne jas vekje go prevedov tvoe gornoto ( iznad ova eden red)
ahahhah aj mala pomos enja dio trija ligo mikro makro Изменето од anakin - 06.Февруари.2007 во 22:59 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kariera
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRE BI REKOL
REZULTATOT E IZVESEN |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LJUBOV, pa LJUBOV PA PAK LJUBOV......
A koga si poln so ljubov..... lesno postignuvas se.....
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE E TAKA
IMA TUKA I KVAKA LJUBOV DRZI -DA NE SE JADE EDNA SEDMICA A POSLE? |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би отишла но би се вратила!!!! Ќе поседам таму ханекоја специјализација или сл но ќе си се вратам! Што да праа,м љубаовџика сум а и плус што би било кога би било кариера без дусевна сатисфакција???
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAJ MI E TUKA KOMENTAROT ... MOZE ZAMINA VO RAZNO ... JAS SUM ZA LJUBOV I KARIERA ... AMA AKO BIRAM POVEKE ZA LJUBOVTA ... NAVIVAM ... MISLAM DEKA DVETE KATEGORII NE SE VO NEKOE RAVENSTVO... ILI NERAVNESTVO ... OVA E KAKO DA SE KAZE : PUBERTETOT NA MLADITE VO FUNKCIJA OD PUBERTETOT KAJ KOMARCITE...!!! MOZE NEKOJ KE KAZE OVA ILI ONA... AMA DOKOLKU NEKOJ IMA KAPACITET DA IMA USPESNA KARIERA ... TOJ TOA GO PRAVI BEZ GOLEM NAPOR.... I PLUS AKO MU SE POGODI I ZENATA ... ETE I LJUBOV I KARIERA.... ETE NA KRAJ EDNA BIO_MATEMATIKA... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poradi karierata ja zagubiv ljubovta,sega imam uspesna kariera,a nego go zameni nova ljubov no novata e bleda kopija na originalot
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kariera!!!
|
|
STRUGA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ljubovta treba da se zrtvuva zaradi kariera-ne ide
Ako pak od karierata(uz toa i uspesna)treba da se otkazes poradi ljubov i toa pak nekako ne mi ide. Neznam dali moze i ednoto i drugoto-taa varijanta nekako mi e najdobra. Moze li?? |
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zad sekoja uspesna zena stoi uspesen maz,a zad sekoj uspesen maz uste pouspesna zena.......
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |