![]() |
|
Незаборавна љубов |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 12> |
Автор | |
olgica ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam
a mora da e edna nezaboravna ljubov?
jas imam nekolku
![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
pa pamti samo edna:)
|
|
![]() |
|
olgica ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
ne moze taka samo edna , nekolku ljubovi mi se posebni, sekoja na svoj nacin |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Ljubovta e vecna i neogranicena...
kako moze da se zaboravi???? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ksenija ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
kseni4ka
|
|
![]() |
|
dekii ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 21 |
ajde nekoj neka mi dade nekakov dokaz deka ljubovta navistina postoi.?
|
|
ReD DeViL^^^^
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
A muzicka zelba koja da ide u pozadi sakate da bide ?
![]() ![]() ![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Доволен доказ ќе ти биде кога ќе се заљубиш, нема потреба ние ад ти докажуваме |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
dekii ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 21 |
moite muzicki zelbi ti nema da gi znaes .jas prasav samo dali nekoj ima pa i najmal dokaz deka ljubovta postoi.ili toa e samo poradi nasite "glavi"
|
|
ReD DeViL^^^^
|
|
![]() |
|
dzivdzi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
Имам една незаборавна љубов, а воедно и неостварена...
Има една личност која ја сакам повеќе од се, а не сум била никогаш со него... Би сакала сите соништа за него да се остварат кога-тогаш... Јас сум тука и чекам.... |
|
Who needs a heart, when a heart can be broken?
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you... |
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
i jas ne se otkazuvam dzivdzi...se dodeka ima mala troska nades ke cekam...ona sto sum go dizeval so taa licnost ...sakam da go doziveam samo so taa i so nikoja poveke...
|
|
![]() |
|
dzivdzi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
се додека верувам дека може да биде - ЗНАМ дека ќе биде
|
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ne znam od kade vi e toj optimizam, jas ednostavno izgleda samata odnapred se osuduvam na bolka, ednostavno, ne veruvam deka ke moze da se isplati toa cekanje.. Izgl;eda treba da ucam od vas.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
Па и јас не сум баш многу силна и цврста, а причината за тоа е тоа што не верувам во себе....
А некој убав збор што ќе го чујам, на момент знае да ме утеши и да ми даде малку самодоверба, ама и тоа не трае долго... |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |