|
Совршен Миленик |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да поседува документи и се е ОК.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i da znaes deka ima dokumenti, na usenceto cip, i bolnicka kniska ne daj boze da ne mi se oboli. se ima uste pasos za macedonia.
|
|
nikol
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BARAM CISTOKRVEN MALTAZER (MASKO BEBE) OD KVALITET!!!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам папагалче кое ме буди секоја сабајлина.
|
|
|
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moite 3 rotvajleri.Gi obozavam. So niv nervozata ja snemuva za mig.Pogotovo toj golemiot,ko lepenka e,ziva maza.Samo da e pored mene i da go galam.Ama mnogu se ljubomorni
|
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сакам маче, ама никако да ги убедам мојте да си земам едно. Шарено, дебелко, нежно би било совршено и многу слатко како и сите мачиња. Знае некој успешна стратегија да ги убедам моите? Пробав се: молење, карање, за малку и плачење.... HEEEELP!
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako i sekoja zena sakam da imam tri "sovrseni" mileniçinja:
-herc vo ormar
-pastuv vo krevet
iiii...jaguar vo garaza
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас буквално ја кажав дек аке донесам мачка и они урлаа кога им ја трупнав немаа веке право на глас...од тогаш сите се притресуваме ако ја снема...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам доста мило папагалче. душичка е. си го крстив душе. го имам веќе три години.
|
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pitbul terier, ama mi e bolen a neznam sto mu e?
Изменето од *moon* - 07.Јули.2009 во 03:33 |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malku jadat i sto e najvazno stalno se kapeni |
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу сакам куче, ама немам услови, жал ми е да земам куче и да го осудам да живее во 2 собен стан. Лабрадор или Голден Ретривер кога би имал шанса.
|
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |