IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубов на прв поглед!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубов на прв поглед!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 19>
Автор
Порака
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2007 во 13:49
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Sekoj razlicno ja dozivuva i ja definira ljubovta .
Toa so ke go vidis prv pat i ti se sviga tolku mnogu so sakas pak da go vidis za mene e potreba ne ljubov .
Sepak e malku naivno da se zaljubis u prv pogled zemajki vo predvid deka ima dosta manijakalno rastroeni luge . Kade e doverbata koja treba da ja steknes . Nesto so ke garantira deka nema da se izgores . Sekoj zdrav covek ima doza na somnitelnost .

NE GI POZDRAVUVAJTE LUGETO SO RASIRENI RACE  IM POMAGATE DA VE RASPNAT

Зошто на се` гледаш негативно?Shocked
Just love
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2007 во 14:08
Nema ljubov na prv pogled,
toa e samo diva strast

Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2007 во 15:46
Originally posted by sandrica sandrica напиша:

Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Sekoj razlicno ja dozivuva i ja definira ljubovta .
Toa so ke go vidis prv pat i ti se sviga tolku mnogu so sakas pak da go vidis za mene e potreba ne ljubov .
Sepak e malku naivno da se zaljubis u prv pogled zemajki vo predvid deka ima dosta manijakalno rastroeni luge . Kade e doverbata koja treba da ja steknes . Nesto so ke garantira deka nema da se izgores . Sekoj zdrav covek ima doza na somnitelnost .

NE GI POZDRAVUVAJTE LUGETO SO RASIRENI RACE  IM POMAGATE DA VE RASPNAT

Зошто на се` гледаш негативно?Shocked

Ne me interesira dali sum negativen ili pozitiven , davam se od sebe da bidam realen . Kaj mene nisto ne e prepusteno na slucajnost .
Jas sum covek so si kontrolira custvata . Malku e NAIVNO  da se zaljubis na prv pogled , od kaj znaes so se krie vo licnosta posle ke si ja cukas glavata od X pricini i ke kazues deka mazite bile pederi ili zenite blie k*rvi . Prviot vpecatok moze sekoj da go odglumi .

[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2007 во 16:06
Originally posted by belichka belichka напиша:

toa e samo diva strast

tocno takaWink
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2007 во 19:14
Ljubov na prv pogled e isto tolku "cesta" pojava kako i orgazmot pri prviot sex Wink LOL LOL LOL 
Кон врв
zambrota Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Март.2007
Локација: Macedonia
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zambrota Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2007 во 23:47
Originally posted by belichka belichka напиша:

toa e samo diva strast

bas i za toa napisav zatoa sto taka isto i mislev Clap
Кон врв
SABINA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SABINA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 14:27
PA DA SUM SE ZALJUBILA 100%IMA LJUBOV NA PRV POGLED
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
Кон врв
Bitter Beauty Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Мај.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bitter Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 17:40
Mi se desi ednas,u 7 oddelenie...Big%20smile...i nikogas poveke...zasto porasnav...toa e za mali decaSmile...treba da ja zapoznaes licnosta,pa tek potoa da se zaljubis...
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 22:23
Постои само искра на прв поглед. Некому и искрата му е доволна Big%20smile
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 22:26
a kaj sto ima cad ima i ogan...........Tongue
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 22:36
Искра, оган, чад,... мислам така беше редоследот. Или во друго сценарио може: искра па ладен туш LOL
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 22:39
aj projdi uste ednas>>>>>>>
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 22:45
Originally posted by black-eyes black-eyes напиша:

aj projdi uste ednas>>>>>>>

uf,uf stoj..........Shocked
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 23:22
kakva e taa ljubov na prv pogled?zatoa rekov projdi uste ednas,pa uste edas......i taka dodeka te zapoznae toj taa sto treba..ljubov na prv pogled...mizi asan da ti bajam...TongueLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.