|
Боите и психата |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bojata ne e za da ja sakas....tuku samo da ja prepoznaes svojata vo nekoj drug
Изменето од Joshua_Tree - 23.Јули.2010 во 11:39 |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека нема некоја боја што делува посебно на мене...собата ми е плава, ја одбрав таа боја зашто стварно релаксира, па може да се рече дека таа делува позитивно на мене
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Портокалова, црвена и `жта нај ме расположувааат. Оние окер, кафеави нијанси некако ми се млитави... ме тераат на дремење.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тегет на све иде. Озбилно, тегет и бордо ми се омилени бои, т.е. сите што се мешани со црна...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам бои, сакам весел и шарен свет околу мене. И како дом, и како околина и како луѓе. Па и луѓето си ги гледам како бои: некои се жешко црвени, некои ладно сини, некои досадно сиви, па откачени зелени евергрини, па црни намќорести облаци, па нежни розеви душички... Некои ми се како виножито. Ги имаат сите бои во себе, се прелеваат во сите можни нијанси. И не знаеш во секој момент со што боја ќе те изненадат. |
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |