|
Ролери |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе златен тротинет
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahha ee stvarno,kaj ti tekna..koa izlegoa im placev na moite da mi kupat i stvarno izleze po nivno,go vozev 5-6 dena dok ne mi pomine merakot i tolku..ama interesno bese mora da priznaam |
|
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rolam u park letno vreme mnogu
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На стаза не се пропушта тоа |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne moze nikoj da te nauci ako sama ne se potrudis i imas volja..ke pagas..ke se krsis..ali na krajot i piruetki ke pravis.....ne vozam extra ...no dobar sum,samo mitrebat novi za proletva
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so godini si stojat nekade, koj znae kade, sigurno veke mi omalele...treba da gi pronajdam da vidam
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi obozavam.... od kako ke pocne prolet pa se do esenta... pokraj reka...so rolerite
|
|
elen@
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej da ne znaete kade mozat da se kupat dobri rolerki ako znaete aj ve molam da pistete Изменето од elen@ - 01.Јули.2008 во 21:52 |
|
elen@
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas samo sto kupiv rolerki i bidejki ne me biduva sakam da prasam dali moze nekoj sovet da mi kazete
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas samo shto kupiv rolerki oxelo i toa vo DECATLON i ne mozam na noze da zastanam... Kolku vreme e potrebno za da se nauchish? Aj kazete nekoj... pls
|
|
Прилепчанка
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ролам,никогаш не сум пробал. Ама многу сакам девојки на ролери - ептен се Sexy!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...prodavam roleri marka TURBOMAX,so 4 osovini i dupli trkala...!nosivost...100 kg po komad.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rolam,uzivam vo toa..ama nekako na patekana se poveke i poveke da ne kazam idioti vozat,bez usul..krsat sisinja stakleni,pred nekoj den glava ke skrsev..ama ete pak iam zelba da rolam,ama vo ubavi uslovi..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
katence
Нов член Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
retko....daleku mi e stazata. ne sum nekoe vozaciste za da stignam do tamu so rolerki (strav mi e po ulicive), rolam samo koga imam kola za da stignam do tamu
a mnogu mi e krivo so ne mozam mas mnogu cesto |
|
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |