![]() |
|
Што гледате во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 100> |
Автор | |
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
real-atletiko fudbal
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Сан Ремо
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
lele pesnive se KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!! abe koj kje ne pretstavuva vo Grcija.....leleee beeeee.....ovie glupacive li.....ooooooo boze mili..... samo Kaliopi dosega mi se bendisa....drugo se e KATASTROFA......pocnuvajki od pesnite,....muzikata, tekstvoite se.....UZASNI!!!!!! dosega edinstveno epten mi se bendisa samo Kaliopi iii onaj seljakot Lambe bese dobar drugoto se e KATASTROFALNO.....LELE ABE OVA E BETER OD CIRKUS!!!!! |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Evrovizija = Totalen promasaj. Samo si go potrosiv vremeto gledajci gluposti. |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Isto kako clenot nad mene NAPRED ROMA |
|
|
|
![]() |
|
Sega se mi e temno, nisto ne gledam Inter - Roma 1: 1 |
|
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
aj ne se liti 2;1
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
гледам во сатот, уште колку време имам.....
|
|
precious..
|
|
![]() |
|
Митко ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Во моментов ја гледам темава на форумов. Инаку на TV гледам "Hollywood One On One" на
Club, т.е. само слушам.
![]() |
|
Mitko
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Dexter's lab, ама нешто ми сецка |
|
![]() |
|
Nekoj kanal ??? davaat za joga i masazi, dosta edukativno |
|
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Fashion Police
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Monitor gleam- so moze
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Barcelona (Spa) 0 - 0 Chelsea (Eng) 22'
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |