![]() |
|
Благо или Солено? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 15> |
Автор | |
Sailor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2005 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
helou
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Што хелоу..камо чоколадо??
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Убаво ме потсети... Идам сега да си земам чоколатце да каснам
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Солено, благото го заменувам со суво овошје
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Дефинитивно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Eве
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Фала мила моја
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Не.... Не ми се јаде мене вака сабајлечки
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Nate ostana i za mene nekoja kocka?
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Blago..
Ekleri,Milka cokoladi...bajaderi..aj da ne brojam.....golem e izborot na slatkish*teeeee sto gi obozavam ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
blago ili soleno za edno ko pod izgoreno:)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Дури пола мила остана ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
SAKAM I BLAGO I SOLENO... SEGA MNOGU MI SE DOPADJA KRUPNATA SOL... OVAA SITNATA NEKAKO NE ME ZADOVOLUVA ... BLUNTAVA E... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
I BLAGOTO I SOLENOTO E STETNO PO COVECKIOT ORGANIZAM ... NA SEKOJ COVEK MU E POTREBNA PRAVILNA ISHRANA.. NE ZDRAVA ISHRANA ... PRAVILNA ISHRANA ZNACI: 1. DOVOLNO PROTEINI 2. DOVOLNO MINERALI 3. DOVOLNO VITAMINI 4. JAGLENOHIDRATI (SLATKO) 5. MASTI (MALA KOLICINA) OD TIE PET RABOTI SE SOSTOI SEKOJ COVEK... NAJPOVEKE PROBLEMI PORIZLEGUVAAT OD: 1. NEDOVOLNO PROTEINI (NEMA ZA IZGRADBA NA TELOTO) 2. NEDOVOLNO MINERALI (CALCIUM, CINK, ZELEZO) 3. NEDOVOLNO VITAMINI (C, A, E, K....) 4. MNOGU JAGLENOHIDRATI (COKOLADA, SLATKI...) 5. MNOGU MASTI (SVINSKO, ...) I NORMALNO POSLE SE KE SE ISPOMESA.... A ZA SOLTA ... DOBRA E ZA JADENJEETO DA BIDE VKUSNO... NO GO PODIGA GOLEMIOT PRITISOK.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |