IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Најубави љубовни пораки и изјави
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најубави љубовни пораки и изјави

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 40>
Автор
Порака Обратен редослед
punk girl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Февруари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај punk girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2009 во 00:45
Sakaj me i ke te sakam,no ne baraj da te zaboravam...koga se uste ne si ni pocnal da me sakas
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 00:27
Јас сум среќен и богат човек-те имам тебељубов
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 00:22
.....ludo moe,koga ke zaspies nokva,i ako ti trnat usnive vo son,znaj deka jas ti ja isprativ dusava moja da te bakne za dobra nokбакнеж
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Sweety love Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Мај.2009
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sweety love Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 07:27
Sakam da se storam kapka solza vo tvoite oci nezno da se spustam po tvoeto lice da dojdam do tvoite usni i tivko da ti sepnam: TE SAKAM
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 00:41
....sto e zivotot bez tebe?!
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 00:40
te sakam 
......
Кон врв
mistake Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2009
Поени: 8613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mistake Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2009 во 17:18

.

Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:38
Кон врв
Sweety love Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Мај.2009
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sweety love Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2009 во 07:21
Ниту милиони зборови не може да го искажат тоа што може еден поглед бидејки очите се огледало на душата и ни откриваат и издаваат се..............
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2009 во 13:33
bog tebe ke ti dade samo dobro,zashto tvojata dusha e golema i cista,a vo ovoj svet poln so taga i patenje bogatstvo e da se poznava nekoj kako tebe
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2009 во 20:25
дај ми иљада бакнежи,па уште иљада,па уште иљада...
кога ќе размениме милион бакнежи ќе ги измешаме заедно за да не можат љубоморните да ги пребројатбакнеж
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
rostfrei Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2009
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rostfrei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2009 во 19:51
Посакај да бидеш желба и јас ќе те посакам, посакај да бидеш љубов и јас ќе те засакам само немој да посакаш да бидеш болка зошто никогаш нема да те преболам
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rostfrei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2009 во 19:50
Не барај од сонцето вечно да свети, не барај зошто постои ноќ. Не барај од човекот вечно да живее, не барај зошто постои смрт. Не барај од мене да не те сакам, не барај зошто постоиш ти.
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2009 во 17:06
T E   S A K A M
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rostfrei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 12:31
Сакам да сум солза.Да се родам во твоите очи,да лизгам по твоето лице и да умрам на твоите усни
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.