|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика | страница <1 45678 40> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka ne si sovrshen..ama si moj i jas TE SAKAM
Изменето од beleg - 30.Јуни.2006 во 14:08 |
|
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeee ova e ubo bas bi sakal da mi go reci ova nekoj, alal da ti e beleg |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter min lycka är din, din lycka är min och gråten är min när du gråter. |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prevod
|
|
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moeto srce e i tvoe a tvoeto e moe i nikogas nema da go izneveram mojata sreka e i tvoja i tvojata e moja i placot e moj koga places. |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Bobi ... miren!
- Boobiiii... miren!!! heheeee |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot bez ljubov e
kako nok bez utro kako denes bez utre koga dushata e prazna koga samotijata e kazna... |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Frlija cashata ke padne na tloto
frligo kamenot vo vodata ke go dopri dnoto frlija grankata vo voda, ke izgori otfrlime mene od tebe , ke umrama od taga... |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne baraj od sonceto vecno da sveti, ne baraj zasto postoi nok. Ne baraj
od covekot vecno da zivee, ne baraj zasto postoi smrt. Ne baraj od mene
da ne te sakam, ne baraj zasto postois ti.
|
|
|
|
VoNi
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PO PATEKA ODAM I MASTIKA ZVAKAM ZNAES LI KOLKU MNOGU TE SAKAM
|
|
...dreams can take you anywhere...
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot zivot e pesna na koja ne i se gleda krajot.Ona sto go sakam e podaleku od rajot.Pekol e sekoj den bez tebe.Se sto sakam e da bides pokraj mene.
|
|
|
|
soncence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malite nesta go cinat zivotot moj,se sto sakam e baknezot tvoj.
|
|
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stom ti stigne porakava ti doaga cuvstvo deka nekoj te misli, a?
E pa nikoj ne te misli, na nikoj ne mu nedostasuvas i nikoj ne te saka.............. poveke od mene!
|
|
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Narode pomagaj pisete nekoja ljubovna poraka mi izbega libeto
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |