|
Зоран Заев нов претседател на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа влече корени уште од социјалистичка СФРЈ со незаменливата комунистичка партија и нејзините премудри вечни диктатори кои за 24 часа се претворија во премудри вечни социјал демократи.
Тоа е очебијно за секој самосвесен македонец. Но, секогаш има луѓе кои не гледаат подалеку од своите лични ситни интереси и во состојба се непрекинато да плукаат по општото добро и без трунка совест истото да го уништат само за да ги задоволат својот джеб и безграничнатa суета. Изменето од Messenger - 14.Септември.2014 во 17:18 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
REFKO I COMBE-BACAJU BOMBE...preeska ja gleav-LUD<ZBUNJEN<NORMALAN...
za mojot mozok-serija,prva liga...Jebote,Saraevski fori so nikad nema da izumrat...kade-kade razlicni od Beogradskite,Skopskite ili onie od Deljadrovci...OOOOOOOOO...ali,ima edni so se van konkurencija...OOOOOOOO...Od Bihacka...Covece,Ja uste neznam koji moj uste cekaat,so ne go pretocat seto onna sranje so go imaat u nedogled u nekoja MKD ,pa neka se vika,serija...Posto ke trae,trae i ke trae jace od Dinastija,so imase milion epizodi...Daj....bar ke gleam nesto konkretno,ali nase...A,za da ne ve dupat za avtorski prava,vie ke ja krstite...LUD,ZBUNET,NENORMALEN...Garant ke pali...E,samo ke se javi problem u castingot...Zasto eden da gi zeme TRITE GLAVNI ULOGI?! Posto scenarioto e veke napisano,Reziserot e ,prva liga,Producentot,Soros, gleam godinava pokaza "skromna zarabotka",ali,za ZuZu?Ima,bre,ako treba, Orce da pee na spicata...odjavnata...OOOOOOOO...a,epizodnite ulogi?! Znam koga B.Z. igrase u film,okolu odma se crtaa LJ.S. i M.D.... vi teknue?Toa bese Partizanija...E,sea,u Gradska Gerila 2014,posto Trite glavni ulogi se podeleni,statisti ke bidat R,S.and CO.,S.P and CO. OOOOOOOOOO...Garant ke ima i nesto seksualno... Sea,vaka...Ova vazi samo za Forumskata Inkvizicija i nejzinite simpatizeri... Direktoratot,so Vi go formirale,za da se glupirate,u START,da go ukinete...Posto namenata za so ste go formirale,veke postoi u MKD... Veke 9 godini,pa valjda i dalje... i Drugo...odlukite za Politicko dejstvuvanje ,osven u tri opstini i dve avlii,nigde ne mozete da gi sprovedete,posto ste voninstitucionalna Partija,taka da...Ja ke vi dadam sovet:Mozete so Politicki pamfleti, so Grafiti po zidovite,so Cicko pusti letki{za sovet ke si go prasate KIR TITO PETKOVSKI,posto on e upaten u toa,}i...ne Vi kazuvam uste, da ne go zloupotrebite protiv Vmrovcite... P.S.Koga ke pocne Serijata,daj ,bar,BC,neka proseta u nekoj kadar, ke Vi se zgolemi gledanosta...OOOOOOOOOOOO... |
|||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Меси, точно е тоа што го рече за нивната заблуда која сеуште ги држи
т.е. дека тие и само тие имаат природно наследно право да владеат. Се
друго за нив ќе се смета како неприродна појава.
Се согласувам и со ова што потоа го велиш:
но дозволи ми да надоплонам со една забелешка: „Но, секогаш има луѓе кои гледаат, но поради своите лични ситни интереси во состојба се непрекинато да плукаат по општото добро и без трунка совест истото да го уништат само за да ги задоволат својот джеб и безграничнатa суета.“ Р.Ѕ. Реков претходно, иако се малубројни, сепак има и такви безпоговорници, роботи, зомби, кои не ја согледуваат реалноста, кои навистина не гледаат какви луѓе ги водат, кои навистина мислат дека овие десетина од нивнава врхушка се најпаметни, најдобри, најчесни ...[/QUOTE] |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zlatnik, cе работи за семантика, но мислиме исто. Поентата е дека има луѓе кои не ги интересира ништо друго освен дебелината на нивниот новчаник и задоволството на нивното его. За да ги задоволат и двете нешта тие се во состојба да уништат с'е што е позитивно и добро за општеството и државата.
Историјската трагедија е што Македонија и македонскиот народ секогаш најмногу страдале токму од таквите луѓе. Изменето од Messenger - 14.Септември.2014 во 20:50 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе овој од ВМРО-то да не е...
ќе вака, ќе онака, ќе ова, ќе она... ќе, ќе...
|
|||
svetosparki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da mu kazam na KOJSITI...
Bolje e moeto KE,nego Tvoeto ...SI BESE EDNAS... |
|||
svetosparki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Do0broi,bre,majku mu,Ima li nekoj junak u Opozicijava da mu kaze na ZZ
deka e totalno0 izdisan i deka e vreme da poseti specijalizirana Ustanova,kade so moze da ja raskazue svojata Programa...Ma,ne e ni On kriv tuku Onie so go tapsaat po Grb i go bodrat: ZZ-MI TE VOLIMO... Najgolemiot kriminalec u drzavava,so go abolirase nikoj drug,tuku Drugarot Oktopod,so negoviot familijaren kriminal go sporeduva so politicki revansizam od strana na vlasta,i sea On ke iznesuel do0kazi za kriminalot na Vladeackata garnitura...IDI-LECI SE!!!TI,ZZ doagas od tolku iskompromitirana,izdisana,izlizana,kriminalna i krajno isfrustrirana adresa,taka da osim tie so te cukaat otpozadi{po grb},koj uste ima vreme da se baftara so tebe i tvoite lucidnosti....nego,daj,vrati si se u svojata vukojebina kade so si svetski poznat i prepusti ja Opozicijata na nekoi kadri so gorat da ti mplesnat u faca nekoi raboti,ama se plasat da ne ja izgubat cickata....Opozicija e potrebna sekomu....I doma i na rabota i u skolo...Ako ne e zenata,kolegata ili soucenikot,coek moze da odleta u tri picke materine....Zatoa se tie ko korektor,ko0 granicnik,do kade,kako i kolku da se dvizis,mastas,tvoris,etc....Moze na zena mi ne i se sviga so go imam Odlucuvackiot zbor doma,moze na kolegata ne mu se sviga toa so sum PRV megu ednakvite,u skolo so me odbrale za Predsedatel na Klasot,no najbitno e toa so TOA GO POSTUVAAT,A I MJA GO POSTUVAM TOA SO ONI GO POSTUVAAT,taka da si ziveeme srekno i veselo...Ako Zena mi ja oteram u tri lijepe...Ona nikad nema da iskoci mna ulica i pred vrata da mi se dere kako sum za nikade,ako kolegata primeti deka pri rabota sum naprail greska koja ne e tolku bitna za opstanok na Univerzumot, nema da ide pred Direkcija i na cel glas da me ''velica''...Soucenikot moj,ako mprimeti deka Ja zbiram pogolemi ocenki od negovite,garant nema da ide u Direktorijumot i da kuka kako postoi Svetska zavera protiv nego .PCENKATA SE NISA-VETAR NEMA...Taka da...Moe e da ti kazam...Nemoj da pravis tenzii ko Oktopodot 2001 so praese,posto se kladam u kilo Konjak deka toa se intenciite...Vie im obecavte na Narodot deka ke go resite od obvrskite kon Vladeackata garnitura,no gi ostaivte podzinati...KAKO TO?! I SO STO?!I PROTIV KOGO?!..... Sea ke vi kazaqm i vise koj Ve ... Ociglednoto go znaete vi Vie,samo neznam so go mavtate clenstvoto i glasacite...USTE 2000 GODINI NEMA DA RAKOVODITE SO MKD... i sea so...Koja e strategijata....Posto ke bideme vecita Opoziocija,a neame tolku pamet tie 2000 godini da gi nam,alime bar za 500... ke praime vaka...Ke ja glumime Opozicijata u Srbija od 90-ite godini, Ke se drzime do toa deka ova e Ideoloska vojna,Nemanjeto na zdrav kadar (ali mtoa e samo u vasite glavi-JA tvrdam suprotno) ke vgo kompenzirate so blic-krigovi po site pametni so mizbegaa od kaj Vas i otidoa u nBolji zivot,ke GLUMITE zagrizenost za MKD Standardot ,znaejki deka otpadot u MKD e ostaven uste od Oktopodot...Ke se ligavite za SK-2014-MKD,a coek od Vas nemoze da projde niz Centar,da se slikne,a u pozadina da nema nekoj Vas zbunet lik...Strategija ,vo koja i Vie ne veruete,ali morate da ja turkate,posto takava e konstelacijata na Zvezdite...Blamaza,so duri i tamo kaj so kompariravte(BURKINA FASO),bi Ve izele za marenda... Mislam deka eden spomna nekakov uvoz na Opozicija...Brat mi,cuj me, JA SUM ZA IZVOZ... |
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СДСМ е единствената партија којашто може да ја втурне Македонија кон подобро утре, кон понадежна иднина, кон посреќни граѓани. Токму од таа причина најавувам дека од денеска СДСМ почнува со сите неопходни активности за да ја испочитува надежта којашто граѓаните ја имаа сите овие денови со вперени очи кон нас. Ќе работиме максимално во интерес на државата, ќе работиме максимално во интерес на граѓаните на Република Македонија. Зоран Заев, претседател на СДСМ. Само Господ знае колку сакав да Ве донесам на власт, но моите политики Бранко Црвенковски, досегашен претседател на СДСМ. |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
svetosparki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Novace,ovaa slika da ne e od nekoja svadba ili nesto u toj stil...
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
„Свадба-та„ ете си набргу....закажал збунетиов-ни Зајко .....КУКУрајко-вски..ут Струмца бе. Ама ..неодминлив ми е впечатокот оти ПАК и ОДНОВО ќе го „јаде„ калапот на некој од Судовите за Прекршоци....само се чека (најверојатно) казните да се вратат на старите износи...кога владееја „неговите„ истомисленици. Поготово ....(и сега) , кога има неброени кандидати за Судии од околните места!?. Тешко продира разум , у тврда (комуњарска) глава. |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И за Зајчо две пораки да не биде дволичен,да си остане на патот
како и нешто пјако |
|||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|||
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |