|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 45678 55> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
If you suspect that someone has hacked into your account, then
you need to reset your password and your secret question, and also
report this as abuse follow the links at: http://memberservices.passport.net">http://memberservices.passport.net to do this..
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala mona za pomosta...ama za golema srekja vcera sedev do 5 saat i si go vrativ msn accountot
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes probav da si otvoram nova adresa na freemail.com.mk i eve sto mi izleze
Only
users from Macedonian Internet Providers can signup to FREEMAIL |
|
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa treba da si na nekoj makedonski provajder za da se registriras .
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас мислам дека е до ип адресата, и само мкд адресите имаат можност да се регистрираат таму
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neka ti otvori nekoj od MK i vo koj imas doverba, pa posle smeni si go passwordot. |
|
seet
Нов член Регистриран: 01.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam antivirusna programa NOD32 i kooga go uklucuvam kompjuterot odma se pojavuva nod32 i pisuva deka odmah treba da se iscistat virusite.
a neznam kako ??????????????????????????????????
pomos, ako nekoj znae neka napise.
|
|
fvd
|
|
seet
Нов член Регистриран: 01.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda nema spas
|
|
fvd
|
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
klikas dole desno dvapati na nod ikonceto
ti se otvara prozor, tuka stisni na NOD32 potoa klikaj IN-DEPTH ANALYSIS ke pocne prebaruvanjeto po virusi, ako ima najdeno virus ti se otvara prozorce kade mozez da odlucis sto da pravis, ja poobicno klikam DELETE! ali najbitno e da imas AKTUELNA VERZIJA znaci da ima konekcija so internet za da moze da prae update! |
|
green-eyes
Сениор Регистриран: 15.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako da napravam koga mi stiga poraka da mi se slusa signalot preku zvucnici.....znae nekoj?
|
|
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Народе ај малку помош. Или мене не ме бива или нешто не е Ок се програмчево. Rapidown го користам да симнувам повеќе фајлови од Rapidshare ама ми се случува беља. Скоро сите фајлови се .rar (не скоро туку сите) откако ќе ги симнам и ќе се обидам да ги отпакувам на сите ми вели дека се оштетени!!! Последно беше Shrek 3 се утепав од симнување вчера и на крај ТАПА ништо не работи се вели дека е оштетено, ако ги симнувам ФРЕЕ со чекање од околу 2-3 часа помеѓу фајлови се е ОК. До програмата е, до мене е, има некоја финта што не ја знам!???
Rapidown59 е целосно име на програмата, дали можеби треба да го регистрирам или? Го користел некој друг? Изменето од Bronhi - 22.Јули.2007 во 15:40 |
|
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најдобро би и било да си купиш Премиум Акаунт, али треба да си платиш. А доколку не сакаш да платиш , има разни програми за rapidshare, со кои може да се прикачиш на прокси и одма после тоа да почнеш друго да даунлоадираш, без чекање. А јас би ти го препорачал да си го симнеш Rapid Get
|
|
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anarchy го симнав Rapid Get но еве што вели:
HTTP Error: 404 - Not Found Disconnected |
|
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
|
*bibi*
Група Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bescelno talkanje e ova po sajtovi
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |