IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Изгубени
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изгубени

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
Автор
Порака
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 02:25
Originally posted by natalija natalija напиша:

Originally posted by Maro Maro напиша:

[
Хех срцка за тебе знам дека имаш све, ама 99% од луѓето низ земјава штои сега гледаат лост не знаеа за лост претходноWink. Јас ги гледам веќе долго, кога почна втора тогаш фатив да ги гледам.
Не е битно тоа битно се рашири кај луѓево и ми е мерак само малце е глупо што ги даваат еднаш неделно.... а па ако ги даваат почесто ќе се потрошатBig%20smileBig%20smileBig%20smile. мора компензација

Имам нова сега почнува Бонс се вика...Знам ке те фасцинираApprove..но, ај заврши ги Лост. LOLLOL

haha jas da ti kazam imam mnogu serii sto ne sum gi gledal spisokot mi e punBig%20smile, ama bi ja zirnal i ovaa
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 02:37
Супер е серијата!!!! Еј јас некад се ставам у мисли како би се чуствувала да сум у таква ситуација!! Дали поради преживувањето или по глумците!LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 00:09
И мене често ми се дешава... Ако сум на нивно место што би направила... И не само во оваа серија.... И во други....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2006 во 12:57
A да даваме претпоставки, за тоа што уствари на крај ќе се испостави дека е?!?!? Јас мислам дека сето тоа што им се случува на Изгубените е еден голем експеримент, и дека тие намерно се донесени на островот, за да може да се истражи човековата психа до каде може таа да оди!!! Дека тие намерно ги држат уплашени со чудовиштето кое до сега барем ние не го видовме, само за да не отидат на другата страна на островот или да не копаат длабоко (пештерата им се затрупа нели) за да не откријат што се случува!!! И како е можно 16 години некој да опстане на островот сам без ничија помош (мислам на Французинката)!!! Премногу дешавки како на пр. (малиот читаше стрип со бела мечка, и бела мечка го нападна), докторот мислеше на татко му и тој му се појавуваше!!! Тоа што е затрупано под земја, што го пронајде ловецот, малото прозорче(личи на подморница) што е всушност тоа?!?!? Интелегенти диви свињи, кои напаѓаат само одредени луѓе!!! Проколнатите броеви, предавателот на Островот, како од кого е поставен, каде е исчезната екипата на французинката, кои се насукале со брод пред 16 години. Од каде се појави тој што ја киднапираше Клер? И дали ги има уште?!?!? Незнам дали се довршени со снимање на целиот серијал и како ќе заврши или ако некој знае како ќе заврши нека ми пише на ЛП!!! 

Изменето од NRGMKD - 19.Декември.2006 во 12:59
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2006 во 14:20
Екипата на Французинката починала целата од некоја болест која ја фатиле горе кај Црната карпа, за тоа време Французинката не била горе на кулата кај предавателот...

Не е завршено снимањето скроз..фали епизода две Wink
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2006 во 20:55
Abe ke vidite. Ima vreme zato ima duri i 3-ta sezona. Se e povrzano Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2006 во 21:22
Па ајде некој нека открие нешто Tongue
Кон врв
Puma Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2006
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Puma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 20:01

хехе нема да биде интересно ако ти кажат..ама веруј нема да се разочараш Tongueмногу е доброLOL

Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 10:03
Абе ме мрзи да ги симнувам од интернет!!! А и ме мрзи да одам до ДВД-тека да ги изрентам!!! А и ме мрзи да ги чекам епизода по епизода да ги даваат на А1.....Абе уствари ај дајте кажете нешто!!! CryCryCry Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Puma Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2006
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Puma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2006 во 00:24

До 6та епизода од 3 сезона нема да си идат од островот.Ќе има троа поише љубов...Кејт и Соер и доста е Smile

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2006 во 00:34
Ајдееее.... Кажете уштеее..... А што бидна со тоа отворот??
Кон врв
ROYAL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 24.Мај.2006
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ROYAL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2006 во 14:29
абе чекај па ке си видишTongueTongue

интересно е
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2006 во 18:44
Ме мрзи да чекам Ouch
Кон врв
ZIKS Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2007
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZIKS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 11:51
дечки ништо не правите ако ги гледате сериите на А1, бидејќи тие ги даваат 2 во неделата, а само да ви кажувам уште колку работи има во ЦЕЛАТА серија, охоххо :)
Battle Control - Terminated
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,234 секунди.