IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Провокација
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Провокација

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 20>
Автор
Порака
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 13:28
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 09:39
Si imam edna igra...go ostaam...da se k*rci...i on se k*rci, a ja se smeam oti navistina e smesno...i pred da zeme zalet, mu staam sopka i mu ja gmecam glata dodeka iznenadeno i bespomosno ja gleda mojata transformacija. Toa pomaga za da go izmeni svoeto samobendisanje gledanje na svetot koe e daleku poefektno nego otpocetok da mu pokazam sila...pa da kruzi okolu mene kako hiena, pa da bara sojuznik za da go ospori moeto pravo kako Alfa mazjak...
Кон врв
wila Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Септември.2007
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 01:05
IZLEZETE NA VIDNO MESTO OKOLU 23CASOT KE GO SOBIRAME SMETOTплазење
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2007 во 17:07
толку сум рамнодушна ....ич не се замарам со провокаци. и тоа делува ако му допуштиш...е па нема голема%20насмевка
Кон врв
Miyoko Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Септември.2007
Поени: 24
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miyoko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 00:07
Не може секој да ме испровоцира. На ситни, евтини провокации не реагирам и воопшто не допираат до мене.
Единствено може да ме испровоцира некој што подобро ме познава и што ги знае моите слаби точки, па да годи таму.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 14:02
Ja sum majstor na provokacijata, na sto veke mi bese i ukazano od nekoi lica  na forumov i okvalifikuvan kako rasipan maloumen majmun...
Znaci me biva...
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 22:01
Originally posted by Barbika Barbika напиша:

Се обидел да ве испровоцира некој !?
Дали успеал или неуспеал !?
Како реагирате посебно на злонамерно упатените провокации!?
Важи ли за вас УБАВИОТ ЗБОР ЖЕЛЕЗНИ ВРАТИ ОТВАРА!
или ОКО ЗА ОКО ЗАБ ЗА ЗАБ! или имате некоја друга тактика!

Искуството ми вели: ,,Секогаш смирен, и ладен,,. Така и постапувам.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 02:29
Porano se pravev mnogu fina od Finska смеење i se pravev gluva na provokaciite i na zlobnite komentari, a gi ima mnogu veruvajte mi, sekoj koj ne moze da si gi resi svoite problemi go bere tugjoto gajle.
Koga si oslabel: Ti nesto da ne se nerviras sto si oslabel/a? Koga ke se popravis: Ama da ne imas nekoe kilo visok staveno? Uste li ne se omazi/ozeni (a gleda deka si sam ko pes намигнување)? Vcera ja/go vidovme bivsiot/bivsata super mu odi (ko da saka nekoj toa da go slusne).
Arno ama i mene mi pukna filmot da bidam fina pa sega na sekoja provokacija odgovaram so tri голема%20насмевка. I mnogu mi e poubavo. Site mi se trgaat od patot i provokacii ima se pomalku. Zaklucok: Ako ne pokazes zabi ke ti se kacat na glava газење%20од%20смеење
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 22:15
Mnooogu mnogu lesno mozat da me isprovociraat.
Porano bev potvrda.Ne reagiram vednash,
no ne se chuvstvuvam ubavo i pomnam,se dodeka ne mi se "namesti" toj-provokatorot.
Vrakam-bezmilosno-duplo!!

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 22:20
ajde staro,...........ne tuku,.... tropaj!!,...голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 22:27
Mini suknjicka, dlaboko dekolte, podzinati usni i pogled vperen kon mene i ja sum strasno isprovociran...ke ja tepam... 
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 22:44
Originally posted by mamma mamma напиша:

Mnooogu mnogu lesno mozat da me isprovociraat.
Porano bev potvrda.Ne reagiram vednash,
no ne se chuvstvuvam ubavo i pomnam,se dodeka ne mi se "namesti" toj-provokatorot.
Vrakam-bezmilosno-duplo!!

Иста ситуација и кај мене мамо,Постојано ме провоцираат на форум, па почнаа и на четот на идивиди,...последен пат читав провокација на која ке се воздржам овој пат и ке се правам ко да не сум виделасвиркање
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 22:47
djabe,....mamma vekje otrpnala,.....ne reagira!тага
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 22:48
брза , почни да си свиркаш и ти, а  ако не можеш , викни ме да ти го свирнам свиркање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.