IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - ДА СИ МАШКО ИЛИ ЖЕНСКО ПРАШАЊЕ СЕГА !!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДА СИ МАШКО ИЛИ ЖЕНСКО ПРАШАЊЕ СЕГА !!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 456
Автор
Порака
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2010 во 16:21
temava evtina limonada od tipot Gumush i kompanijaсмеење
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2010 во 17:01
МАШКО......не поради тоа што имам предност да лакирам нокти,фустани шминка и се друго.
Туку поради предностите кој тој може да ги има,а јас секојдневно се борам да ги рамнам сметките
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2010 во 17:16
Charmedgirl...постојат и машки неодоливи
дај не биди стварно нарцис,тоа не е мерило
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2010 во 19:07
Ne znam zashto...ama imam chuvstvo deka na mazhite....ich ne im e lesno!
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2010 во 19:13
некогаш ептен имам желба да можев да бидам машко
ама неможам
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2010 во 22:21
ехмечтаењеда бев машко ќе напишев сега нешто друго, ама женско сум па морам само да напишам ...јбг...тага
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 16:39
би сакала макар на 1 ден да бидам машко за да ми се разјаснат некои работисреќа
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2010 во 16:45
Zhivotot ima misteriozna ubavina ili kako shto velat vernicite "Bozhja tajna", tokmu zatoa shto ne ni se jasni nekoi raboti.

Poubavo e ako ostane taka. Inaku s;e kje bide predvidlivo, poznato i dosadno...

Nikogash ne sakam da bidam zhena, nitu za eden mig, tokmu zatoa shto tolku mnogu gi ljubam zhenite.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2010 во 20:24
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Zhivotot ima misteriozna ubavina ili kako shto velat vernicite "Bozhja tajna", tokmu zatoa shto ne ni se jasni nekoi raboti.

Poubavo e ako ostane taka. Inaku s;e kje bide predvidlivo, poznato i dosadno...

Nikogash ne sakam da bidam zhena, nitu za eden mig, tokmu zatoa shto tolku mnogu gi ljubam zhenite.

aj od Joshuaголемо%20гушкање
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 12:50
Секој пол има мани и доблести.

Јбг. сакам да сум женско. Сакам што можам да се шлапам со триста креми и што имам естроген па колку-толку, ме штити од срцеви болести. Се до менопауза. Во ова време, каде што секоја жена е рамноправна (океј, не секаде) и може да слободно да си има свои интереси и да учествува во развитокот на својата кариера и личност, убаво е да бидеш женско.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 03:15
Никогаш нема да си го променам мислењето... ма не сакам да знам ни на 5 минути како размислуваат... ќе изгубам интерес на шестата минута голема%20насмевка

Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Убаво се чувствувам во женска кожа, баш ми е комотно и удобно трепкање
Во машка не сакам, а и не би се снашла... како риба на суво... 
Кон врв
Charmedgirl18 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2009
Поени: 868
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Charmedgirl18 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 11:42
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Charmedgirl...постојат и машки неодоливи
дај не биди стварно нарцис,тоа не е мерило

верувај знам дека има неодоливи машки!не сум вистински нарцис, само се зезав за тоа...
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2010 во 20:29
Ова прашањево ко "to be, or not to be" а? Само овде што не мојш да избериш.хи,%20хи...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 456
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.