|
Г - Точка |
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Британско Француска Г - војна ....
Откако британските гинеколози објавија дека наводната Г-точка не постои, француските ги обвинија дека не ги почитуваат жените. ’Медицинските нацисти’ не гледале каде што треба! Г-точката сепак не е мит, тврдат француските гинеколози. „Англиското истражување не гледало на вистинско место“, смета најпознатиот француски гинеколог Силвијан Мимоун. Неодамна... британските гинеколози од Кралскиот колеџ во Лондон по опсежно истражување утврдија дека Г-точката не постои. „Дури и да постои, тоа би било прашање на генетика и моментален спој на две совршено компатибилни лица“, утврдија тогаш британските стручњаци. Меѓутоа, нивните француски колеги не се сложуваат со тоа. „Г-точката и тоа како е реалност, и тоа кај најмалку 56% од жените, а тоа може да се види и на скенер. Сите кои тврдат поинаку, ризикуваат да бидат наречени медицински нацисти“, истакна ценетата француска докторка Одил Бусон. Таа вели дека кај Г-точката се е само прашање на редовно користење, а не на генетиката. Изменето од zamislena - 31.Јануари.2010 во 02:55 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи нетрпеливоста си ја префлија и во Сексологијата.
Хммммм секогаш контра оделе,не ме ни чуди ова. На скенер дури се гледало???-Wowwwwwww Девојки барајте скенер да се осигурате за точната местоположба. Не е на одмет мислам. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu me interesira kako taa tocka izlgeda na skener
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој го знае Сани,розева можда точкица онака,еве вака можда •
Изменето од fiks - 31.Јануари.2010 во 03:13 |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majtap si igraat be ovie so lugjeto....ima,nema,pa sea ima...a taman se opushtija mazite,uff ne mora da se machat da baraat,a curite se smirija,ok e,nema, ne e do nivnite partneri sho ne im ja nashle G tochkata,ne mora da baraat drugi Drn drn...uzivanjeto vo vodenjeto ljubov i sexot,se postignuva so uchenje na svoeto telo i na teloto na partnerot,da go osetish sekoj dopir,sekoe dvizenje,zvuk, da gledash,da chustvuvash,da go sledish ritamot...i moze da otkriesh mnogu poekje od edna tochka i mnogu povekje od nekolku sekundi uzivanje |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ги знае Елени што прават,може си играат играчки со луѓето,за вака на популарност да добиваат одредени така наречени Сексолози,Гинеколози и други лози.
Според мене лошо ќе да е ако жените ги послушаат Французиве |
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ne e strashno,gleash na skener ja videle oni...vleguvash pa malku levo...ili desno beshe Gluposti...mozat na mnogu popametni raboti da troshat pari za istrazuvanje,a da ne ostaat nas na raat da se snaogjame same ne se uchi od kniga i od skener toa |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мое мислење е дека Г-точка не постои,тоа е само мит на кој некои си направиле кариери.
Добро пиша во постот погоре Елени,допирот,чувствата,звуците и погледот се многу поважни од некоја хипотетична точка. |
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...eteeeee,konecno ja najdov!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Senzor
Група Ин ту ит ивен Регистриран: 31.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Живеј, и остави да живеат.
|
|
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
G-tockata e izmislena od zenite, za mazite podolgo da se zanimavaat so nivniot polov organ.
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тебе ова ти текна во 9 саатот сабајле? |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај ми Г- оргазамДали сте слушнале за методата „дојди вамо„, која жената ја доведува до незаборавен оргазам? Изменето од емил - 24.Февруари.2010 во 22:57 |
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Потврдено, дури знам и демо видео: Бидеешчем администрацијата на форумот е кусогледа и е глува за потребата на сексуално образование на младината , му нудам на заинтересираните да се обратат за демо видеото од овој метод кон мене, преку приватна порака.(Сите права му припаѓаат на авторот и јас не земам никакви заслуги за тој туторијал). Изменето од DragancoLeskoec - 13.Март.2010 во 00:45 |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |