|
Која ви е омилена серија/? |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се навлеков на оваа...
Изменето од sanja-a - 10.Февруари.2012 во 23:43 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комшиски мајтап ...... не дека ми е омилена ..туку ми е интересна и многу ме засмејува ... Бугарски хумористичен серијал синхронизиран на македонски јазик - Комична драма за современиот живот во модерна Бугарија во едно софиско предградие, каде преку двете соседски семејства одблиску ќе го доживееме бугарскиот менталитет. Среќата за едното семејство значи разочарување и несреќа за другото. Вечниот натпревар за што побрзо збогатување сè повеќе ги заострува односите меѓу двете семејства во чие секојдневие неизбежни се интриги, корупција, изливи на завист и љубомора, но и на љубов и романтика. А, кога ќе се случи незамислива љубов, се поматува разумот, се губи честа и семејната среќа и сè тргнува во неочекувана насока... Режија – Павел Худјаков ; Главни улоги – Мина Маркова, Васил Драганов, Васил Банов, Силвија Лулчева, Албена Павлова, Христо Грбов |
|
ManWithoutSoul
Нов член Регистриран: 26.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ха, многу имам :)
1. The Vampire Diaries - Во тек е третата сезона а јас сеуште ја сонувам Елена, како и по првиот пат кога ја погледнав серијава:) 2. Game Of Thrones - Првата сезона ми се чини не почуствував кога помина... 3. El Barco - Ова е дел од квалитетот на Шпанија, а не квантитетот кој стигнуваше неколкупати во Македонија(пр: Un paso adelante; Los serrano) 4. Седум часа разлика - Мене ми се допаѓа, можеби е лош квалитетот но мене ми се допаѓа Изменето од ManWithoutSoul - 18.Март.2012 во 13:23 |
|
Оној кој позајмува книга е идиот.
А оној кој ја враќа позајмената книга е уште поголем идиот. |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почнав и јас да гледам серии. Штотуку ја изгледав првата сезона од The big bang theory, а меѓувремено ми се симнува Are you afraid of the dark.... Сега сум у фаза - не знам што попрво хахах.. ама сакам да го изгледам асално и CSI... ќе видиме како ќе се одвиваат работите..
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луд, збуњен, нормалан
најдобра серија Штета што завршија со снимање |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штотуку почнав да ја гледам Lie to me, одлична серија Изменето од ekszi88 - 04.Септември.2013 во 22:37 |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моментално сум навлечен на Mad dogs, особено симпатичен лик ми е типот од Hustle
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
yuiop
Сениор Регистриран: 15.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
L'onore e il rispetto
http://www.youtube.com/watch?v=GZxYtGgBzvc Изменето од yuiop - 05.Септември.2013 во 01:06 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моментално The Walking Dead ,пред 20 минути ја изгледав 11-та епизода од 4-та сезона..да живеат торентите
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |