|
Секс со женет човек |
Внеси реплика | страница <1 45678 75> |
Автор | |
Sara_t
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Sara_t
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
drakula
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
совршените бракови ги има само на филм и во романите,
вазно е да има некој средина,ио да функционира,без големи потреси,децата да израсна во здрави личности, Изменето од drakula |
|
drakula
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sara ti si slobodna, taka a toj kolku e vo brak....i kako ocenuvas deka toa megu vas e ljubov golema za koja treba da se borite dvajcata....
|
|
tuka nekade....
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOJ E CETIRI GODINI VO BRAK, |
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A TOA STO VIKA KAFKA DEKA E STRAST (MOZEBI) AMA MENE NE MI IZGLEDA DA E TAKA ON NE SE PONASA KAKO DA E STRAST, PRAVI RABOTI KOI NE GI PRAVI MOJOT DECKO
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a toa megu vas kolku trae sara, izvini ne mora da kazuvas ako sakas ama se obiduvam da te razberam podobro kako ti e ... kafka trgni ja taa mrtva faca... |
|
tuka nekade....
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS BEV OTSUTNA OD DRZAVAVA 3 MESECI TOJ NA DEN MI SE JAVUVASE PO 20 PATI (I TI VIKAS STRAST)
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA ON POKUSAVASE SKORO EDNA GODINA DA IZLEZE SO MENE A MINATATA NIDELA PRV PAT IZLEGOV SO NEGO
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС ЗНАМ ЕДНА РАБОТА
ЉУБОВТА СЕ ГЛЕДА ВО ОЧИТЕ МУАБЕТИТЕ ЗНААТ НЕКОГАШ ДА БИДАТ И ТАКА ДОБРО ИЗРЕЖИРАНИ ОДГЛУМЕНИ......... |
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE MI IZGLEDA NA GLUMA I REZIJA ZATOA I SE OTVORIV OVDE I ZA TOA STO NEMAM NA KOGO DA GI KAZAM OVIE RABOTI ZATOA STO SE PLASAM
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sredbata vetuvase mnogu za ponatamu ili si uste vo dilema sto da pravis (da ne napravi nesto..)...sega imate li kontakti...
|
|
tuka nekade....
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |