![]() |
|
Брзина на вашиот интернет |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ииии,уште еден пример на Данок на достапна услуга. некој гарант ќе напише да се жалам,ама што ако ми кажат....ако сакаш о.к.,ако не не мораш. А што немам избор....ејјј,сето ова во земјата на информатичката технологија. браво за нас... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
За разлика од Џокерот
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
shto e be pa ti ...zavidlivko !?
![]() eve,...go namaliv,...za pomalku pari , ![]() ![]() ...shto ke ti e toj optichki luksuz, bog znae !
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
...еве и јас го намалив у ствари сам падна и ..одам на спиење. тоа сакав да кажам. |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
shto si zasluzil toa dobivash !
![]() ...da sum mu plakjal pola parno.....jas?!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...абе, а како јас плаќам за интернетот како и другите а го немам кога ми треба и спор е ко..што знам што!....или,не мора да имам..нели?. |
|
|
|
![]() |
|
..da ne sakash ja da ti go plakjam pola?
![]() pa, zemi si go istitot i togash...plachi ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Ако има некој "подобар" интернет од мојот, го частам што сака
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() |
|
Е ова е најдоброто нешто што сум го имала во последните неколку месеци! И тоа го сменив рутерот со најнов модел, ако има некаква врска
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |