|
Што готвиме денес? |
Внеси реплика | страница <1 45678 63> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пилешко, со кари, разни зачини, посебно во рерна печено, и ориз шарен со пченка, грашок како прилог, салата-табулех
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Буритоси покриени со кашкавал че печам
Готови ги купив само да ги запечам малку. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Onaa lekjana od pogore. Lezet rabota, ic ne mu ja mislam, otvaram tuka i gledam menito
|
|
Glenn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пилешко кари и Басмати ориз.
|
|
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес е италијанска кујна.....шпагети со болоњезе
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џитнав говедски стекови на скара после работа. Поларната мечка, како врвен преадатор ги сака медиум реар (црвено внатре). Види слика.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
интегрален ориз со печурки....
|
|
МИР со сите
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oriz so morski plodovi potpecen vo rerna
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес шарски плескавици (ќофтиња, ама внатре им ставив кашкавал), потоа пинџур (со модер партлиџан, домат, лук, магдонос, некое оревче истолчено и лук и зејтин), и оној сосот на Глен, кој засслужено треба да се нарече Глен-сос
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Glenn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jас како мечкава исто денес, говеѓи стекови ама малку потанки така тро покрвави не многу, со некоја домашна салца и ќе испечам компири на крупно со зачин ово-оно и То! иначе ја цитирам Марија Магдалена- и оној сосот на Глен, кој засслужено треба да се нарече Глен-сос - ова многу ласка и благодариме на комплиментот но, не можам да ги примам заслугите оти не сум измислила ништо ново Како и да е благодариме за убавите зборови |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно Глен-сос, кај мене е така и се рашири и по куќите на другарите на децата. Блендерот не го тргаат од кујна, Ги мрзи да ги сецкаат краставичките (пробаа со свежите ама некако пасирана им дојде водна смесата, ама освежува) па ги минуваат во блендерот- мерак |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rizoto so zelencuk. so eden kup ruzmarin, bosilok i paskanat.....poarno amin,
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
polovina isceden sok od limon,malku lut piper i dve lazicki nera
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
Glenn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пилешки стекови полнети со Камемберт сирење и замотани во пршута, прилог бел варен ориз и некоја зелена лист салата. Ако ме мрзи да јадам и ориз, само месо и салата ке направам.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |