|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 45678 931> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes koja ani - Smooth operator moze sega eden koktel dosega mi si najdobra musterika |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Alekta uziva
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ZEMJAK!...DAJ MI EDEN 4AJ SUM RUM ZA MENE...NASTINAT SUM EPTEN...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooo mi go pogodi najomileniot |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
davaj hektorce ushte eden caj so rum i za vamu
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas si go dobiv najomilenoto cokoloda zaedno so najomileniot pijalok! :-))) ne mi treba nisto drugo! fala hektor uste ednas...;)) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ANI 4UPE..VE4ER 4E SI TOL4AM LUK SO OREVI POPARENO SO VRELA
VODA....NARODSKI LEK...E SEGA MALKU MIRISA TO LUKOT...AMA UTRE DZAM 4E
BIDAM...HEHEHHE
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rum , campari , liker od kokos i limon CAMPARI COSMOS za zemjakot zasto saka rum a moze i za damite po 1
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zato baram i jas cajce so rum za da ozdravam pobrgu a toa so lukot nikako
|
|
WORHOLL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ABE NE DA SAKAM ZEMJA4E...TUKU SIO SUM ZATNAT...NASTINAT ZDRAVO....UTRE NE ODAM NI NA RIBI...ETE TOLKU SUM NASTINAT..
|
|
WORHOLL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..NE SAKAM DA PIJAM ANTIBIOTICI...ZATOA 4AJ..LIMONI...PA I LUK AKO TREBA...VREL TU6....TOA E LEKOT ZA NASTINKA... |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be luge campari COSMOS ama koga sakate caj eveee
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa hektorce shto da se pravi sme nastinale so woorhul
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa togas imam nesto ekstra jako za vas plus hostesa |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |