![]() |
|
Силна жена! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Автор | |||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Силна жена е таа која би печалела, а мене да ми биде работа само да ја сакам.
|
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
||
Koga ke pocne taa sostojba,nema tebe da te gleda ![]() USPESNITE SEKOGAS ODAT SO USPESNITE Mnogu ubava slika za SILNA ZENA imas...nema sto... ![]() |
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
![]() |
|||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||
e taa shto ke udri na masa.....
nema denes ruchek.....ako nema seks.... ![]() |
|||
![]() |
|||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
||
Gordo krenata glava polesno se sece anakin ...
![]() ![]() |
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
![]() |
|||
Tor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
||
Znam mnogu silni zeni-sve se razvedeni!
|
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
е, сега и мене знаеш---а сум мажена!!! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Togas ne si silna zena!
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
не мислев баш на тој момент него на ................. ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
samiot zbor ZENA ja nosi i ja kazuva hrabrosta.....
|
|||
![]() |
|||
||
Zena koja trpi maz a ne go saka e slaba zena!
|
|||
![]() |
|||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
||
![]() ![]() |
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
![]() |
|||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
||
poveketo zeni ne se silni, ama bogami dovolno se snaodlivi...
|
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
нема некоја посебна дефиниција за силна жена..
според мене, секој различно ја доживува силната жена. дали ќе биде ваква: ![]() посветена домаќинка, која што готви, чисит и пере, чува деца а не го загубила своето јас... и знае да каже: НЕ! на својот маж, и со тоа да му докаже дека таа не е негова сопственост! или.. ваква: ![]() деловна жена која е храбра, посветена на работата, но сепак не ја изгубила женственоста.. или па ова: ![]() жена на која не смееш да и кажеш не, но некогаш е право срце. сепак е жена. Изменето од Tiggy Vicious - 25.Април.2010 во 11:52 |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |