|
Опседнати куќи |
Внеси реплика | страница <1 45678 18> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo moe maalo imashe edna kukja, i koa probale vnatre da vlezat nashle nozevi so krv, chinii... ama epten bea ufilmani decava ali nema veze moze postoi neshto.... chim za toa tolku se zboruva
|
||
dejan22
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ti kazam pravo da ne go imas gledano volsebnicki ili taka nesto
|
||
cool
|
||
dejan22
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sigurno jadele spageti so nogo kecap
|
||
cool
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IMA KAJ MENE VO CRNICE EDNA KUKJA KOJA SE NAOGA NA ULICA VOSTANICKA.IMA POVEKE FAMILIII ZIVEENO TAMO ALI SEGA NEMA NIKOJ TAA E INAKU KUKJA STARA POVEKE PD 50 GODINI I E MEGU PRVITE KUKI IZGRADENA VO SKOPJE KUKATA E ZELENA SO CUDEN STIL I IMA KROV KAKO JAMIJA SMAO POSIROK A NA VRVOT OD KROVOT IMA EDNOI KAKO MEHANIZAM SOSE VRTI NA VETER I USE NEKOI NAPRAVI... OD DAMNA E NAPUSTENA KUKATA I ZA MNOGU LUGE E MISTERIJA SE VERUVA DEKA I KAZUVAAT DEKA IMALO VNATRE DUHOVI I TAKVINEKOI SI RABOTI...
KAKO DECA VLEGUVAVME VNATRE ALI SE BESE RASFRLANO ........I NISO KONKRETNO NE MOZESE DA SE NAJDE... ALI NAVECER TESKO DEKA NEKOJ BI SE OSMELIL DA VLEZE..... |
||
speed
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da,ama ne za drugo,...tuku zashto e prepolna ,sigurno,...so lajna,...kondomi,...shpricevi,...gjubre i shto ushte ne,...shtom mozel sekoj lesno da vleze,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koja kuka vo Crnice li???(a prikaznata za oa sto koj kako ja kupuva taka umira??)pff
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
op ! sednata...
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zbunet
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas bi sakala da ja vidam taa kuka
|
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa neli imas fobija, ma...lelee, site . . zat
|
||
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa sto ima vrska ako imam fobija...toa ne znaci deka nikogas ne izlagam iz kuka.
Mojata fobija se najmnogu manifestira na siroki mesta...kako plostad na primer....a na primer da se vozam u kola nemam problem |
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da da vo crnice taa zelenata ti vo crnice zivees??? pa da taka se zbori deka koj kako ja kupuva... ima smeneto mnbogu gazdi ali sega ne znam koj jaima NA EDEN DRUGAR CICKOMU SAKASE DA JA KUPI ALI NEKAKO GO NAGOVORIJA NA NEJA KUPUVA SO NEKOI SI PRIKAZNI. PA SO ZNAM KUJ ZNAE SO E FAKT ILI FIKCIJA...?????????? |
||
speed
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Опседнати куќи се Јавните куќи.
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |