|
Next Time |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | ||
MaLe4kA*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 18.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Slusaj. Marija Serifovic koga pobedi imase strasno dobra reklama na pesnata. Premnogu pari vlozija srbite i normalno toa rezultirase so pobeda. Taa godina srbite napravija 8 verzii na pesnata (na 8 jazici megju koi normalno ne bese makedonskiot :D) Osven toa vo Helsinki se davaa razni maici, bedzovi i sl. gluposti so sliki od Marija Serifovic.
I sega nie poneseni od nivnite gluposti... narednata godina isto Tamara, Vrcak i Adrijan ja napravija pesnata na Srpski, Hrvatski, Turski, Albanski, Ruski i neznam uste sto ne. Ama seto toa dzabe koga nemaa pari ni da otidat do Srbija :D
Next Time ke si peat na makedonski i normalno po nivniot nastap na evrovizija ke vi gi zatvorat ustite na site sto tropate gluposti pred da razmislite sto pisuvate.
I za Belov mnogu vikaa deka e favorit za pobednik na Skopje Fest, ama na krajot ispadna podolu i od SLENG koi bea totalni anonimusi. Nikoj pred toa ne gi znaese, a sepak go rasturija Belov koj 13 pati so red bese favorit na publikata . Pa kaj bese togas taa publika da go poddrzi? Izgleda sfati kolku vredi...
I toa.
Pozdrav od mene i se najdobro.
Изменето од MaLe4kA* - 26.Април.2009 во 10:07 |
||
http://schphotography.deviantart.com
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пак ке се повторам:Феноменални беа!!Изгледаа одлично на сцената и покажаа талент,сигурност и искуство како да се 10 год.на естрадата..вокално беше повеќе од совршено,беспрекорен вокал имаме во Македонија и треба да го подржуваме!Настап проследен без трошка трема..дадоа се од себе..го видовме тоа..се надевам ова нема да им ја разниша самодовербата која ја имаат и дека ќе продолжат во исто темпо да редат успеси зашо нивното време допрва доаѓа!!САМО НАПРЕД МОМЦИ!!
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се слагам и плус си пееја на македонски,што најмногу ме воодушеви |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj sto saka neka zbori,vremeto ke pokaze deka ovie momci navistina vredat,i se kvaliteni i talentirani muzicari!!!Nivnoto vreme doprva doagja..a na kogo ne mu se dopagjaat normalno deka ne moraat da gi slusaat,se e stvar na vkusovi..
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za Next Time, odlicno ne pretstavija!
|
||
Jonce Hristovski
Нов член Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За претходните коментари.Нашите музичари на кои половина од репертоарот им е на српски одамна ги имам отпишано за македонци,како Каролина на пример и Калиопи во поново време.Тие едноставно се откажуваат од мајчиниот јазик за успех.Мислам дека времето на Југославија одамна помина и веќе треба да расчистиме со србоманијата(на културно поле).
Додека бугарите се китат и гордеатсо нашата музика и култура ние се правиме нешто што не сме. |
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Единствено што беше во ред беше настапот а уште кога излегоа на сцена се гледаше дека се почетници и појма немаат од пеење а и песната му беше тапа, али ги извади сценскиот настап
|
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини ама во заблуда си!!Пеењето беше и повеќе од совршено,без ниеден фалш,без ниеден промашен тон,без трошка трема беа!!Песната шо не ти се допаднала да,тоа е ок,се е ствар на вкусови,али за пеењето,си во заблуда..од музички аспект беше се како што треба,без ниедна грешка!!позз |
||
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини вака а дали си ти некој експерт за музика или само онака се чукаш бо гради???
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што само се зборат глупости на темава кога факт е дека кога отидоа Некст Тајм на Скопје фест-самите си знаеја дека не им е евровизиска песната, не планираа да одат, а кога ги избраа, не верувам дека ногу се потрудиле околу нешто-туку само си искористија рекламче за нивниот нов албум којшто само што излезе. Инаку навистина не бевме за во финале(некои фанатици на некст тајм можеби ќе мислат поинаку), ама драго ми е тоа што не отиде Калиопи со таа гробарска песна, оти така немаше ни во полуфинале да не примат.
|
||
|
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Експерт не сум..искрена ќе бидам кон тебе..но веќе 10 год.музички се образувам така да можам со сигурност да кажам,дека немаше грешка од музички аспект(прашај и некој експерт,доколку не ми веруваш,затоа што гледам дека сакаш мислење од таква особа)..и не е дека се удирам у гради,не сум таков човек да фаворизирам некого или нешто,или пак да убедувам да ги сакате некст тајм,како што некој порешно ме сфатија на форумов..само сум реална и искрено го кажав мојот став,дека што се однесува на пеењето беше се као треба!!..се надевам дека не ти смета тоа..позз |
||
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па што има да ми смета,едноставно сакав да знаам дали ти си нешто музички образована или само онака се чукаш во гради и викаш НЕКСТ ТАЈМ најдобри.....
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ekspertite sekogas ke opravduvaat sekakva greska bidejki za volja na vistinata samo narodot gi ukaziva vistinskite greski
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |